Nieuws

De Puppy Webcamservice is weer van start!

Geschreven op

Pugge & Co wil de nieuwe baasjes van de pups zoveel mogelijk betrekken bij de eerste 8 weken van hun leven. Om die reden krijgen de mensen ook exclusieve toegang tot de 24/7 webcamservice van Puggle & Co. De pups kunnen op ieder moment live bekeken en ingezoomd worden en... Lees meer »

Puggle & Co start eigen lijn halsbanden en riemen

Geschreven op

Puggle & Co is gestart met een eigen lijn van hondenhalsbanden en riemen. Luxe handgemaakte lederen halsbanden in diverse designs met hoge kwaliteit gevlochten riem. Uniek in Nederland. Daarnaast degelijke nylon sets in vele kleuren. Uiteraard beschikbaar in alle maten. Lees meer »

Bowie zet de boel op stelten

Geschreven op

Bowie zet de boel op stelten bij Puggle & Co. Bowie is de nieuwste reu en geboren op 6 november 2018. Bowie is net als al onze andere Puggles een F1 generatie en samen met Binkie en Bono zal hij vanaf eind 2019 voor meer bloedlijnen gaan zorgen bij Puggle & Co. Lees meer »

Puggle & Co is gediplomeerd fokker

Geschreven op

Puggle & Co staat voor kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de gezondheid van de pups en onze producten, maar ook voor het advies en de zorg die we graag delen. Om die reden heeft Puggle & Co het diploma Vakbekwaamheid Besluithouders van Dieren behaald. Lees meer »

Krijgen de zusjes samen hun nestje?

Geschreven op

Spannende tijden breken aan bij Puggle & Co. Na de mislukte poging van begin van dit jaar is Bounty inmiddels weer gedekt en hopen we weer op een prachtig nestje van haar. Eind juli staat de echo gepland en hopelijk is er dan goed nieuws te melden. Lees meer »

Puggle & Co Meeting 2018

Geschreven op

Met ongeveer 20 honden en bijna het dubbele aan baasjes was de jaarlijkse meeting van Puggle & Co weer een groot succes. Dit jaar genoten van prachtig weer op de Ginkelse hei. Bijna alle nakomelingen waren present. Lees meer »

Puggle & Co opent webshop

Geschreven op

Puggle & Co heeft sinds kort een professionele webshop. Hier kunt u terecht voor de verschillende producten voor uw hond. Puggle & Co kiest enkel voor hoogwaardige kwaliteit en service. De eerste artikelen zijn inmiddels verkrijgbaar maar dit assortiment zal nog verder ui... Lees meer »

De nieuwste telg van Puggle & Co

Geschreven op

Puggle & Co heeft er een nieuwkomer bij. Haar naam is Bobby, komt uit Zuid Duitsland en is op 2 januari 2018 geboren. Samen met haar nieuwe vriendinnen Bailey, Bounty en Benji en onze reutjes Binkie en Bono zal zij vanaf 2019 ook jaarlijks haar best doen voor een nestje p... Lees meer »

Puggle & Co verwacht een nieuw nestje!

Geschreven op

Puggle & Co krijgt weer uitbreiding....... Eind vorig jaar hebben we afscheid genomen van de prachtige pups van Bailey, nu kunnen we aankondigen dat Bounty naar alle waarschijnlijkheid medio maart haar puppies zal kunnen verwachten met onze Bono weer als de vader. Lees meer »

Puggle & Co heeft een vernieuwde website!

Geschreven op

Een begin van het nieuwe jaar is ook het begin van de vernieuwde website van Puggle & Co. Nu met het speciale fotoalbum zodat alle foto's na een klik in het groot bekeken kunnen worden. Uiteraard heel veel nieuw fotomateriaal en ook de laatste info over de komende pups. Lees meer »