Nieuws

Puggle & Co opent webshop

Geschreven op

Puggle & Co heeft sinds kort een professionele webshop. Hier kunt u terecht voor de verschillende producten voor uw hond. Puggle & Co kiest enkel voor hoogwaardige kwaliteit en service. De eerste artikelen zijn inmiddels verkrijgbaar maar dit assortiment zal nog verder ui... Lees meer »

De nieuwste telg van Puggle & Co

Geschreven op

Puggle & Co heeft er een nieuwkomer bij. Haar naam is Bobby, komt uit Zuid Duitsland en is op 2 januari 2018 geboren. Samen met haar nieuwe vriendinnen Bailey, Bounty en Benji en onze reutjes Binkie en Bono zal zij vanaf 2019 ook jaarlijks haar best doen voor een nestje p... Lees meer »

Puggle & Co verwacht een nieuw nestje!

Geschreven op

Puggle & Co krijgt weer uitbreiding....... Eind vorig jaar hebben we afscheid genomen van de prachtige pups van Bailey, nu kunnen we aankondigen dat Bounty naar alle waarschijnlijkheid medio maart haar puppies zal kunnen verwachten met onze Bono weer als de vader. Lees meer »

Puggle & Co heeft een vernieuwde website!

Geschreven op

Een begin van het nieuwe jaar is ook het begin van de vernieuwde website van Puggle & Co. Nu met het speciale fotoalbum zodat alle foto's na een klik in het groot bekeken kunnen worden. Uiteraard heel veel nieuw fotomateriaal en ook de laatste info over de komende pups. Lees meer »