Nieuws

Verwen je hond bij Dogs & Co

Geschreven op

In deze tijd dat we allemaal wat meer thuis zijn, krijgen onze huisdieren de maximale aandacht. De tijd bij uitstek om ze nu wat extra te verwennen. Neem eens een kijkje bij Dogs & Co voor de nieuwste fluffy donuts, zeer luxe hondenstoeltjes, speciale hondenzwembaden, all... Lees meer »

Bounty wordt weer mama

Geschreven op

Puggle & Co mag binnenkort weer prachtige pups verwachten. Bounty heeft haar eerste nestje in 2017 gehad. Dit waren beeldschone pups. Daarna zijn de dekkingen helaas niet meer bij haar aangeslagen. Uitgebreid onderzoek op de Universiteit voor Diergeneeskunde in Utrecht ve... Lees meer »

Het is zover!!!

Geschreven op

Uitgerekend op de verjaardag van onze Bono, is Bobby bevallen van haar pups. Om 13 uur kwam de eerste ter wereld en om 16 uur sloot nummer 9 de rij. Supersnel gedaan en zonder enige moeite heeft ze de bevalling doorstaan. Lees meer »

De nieuwste hit van Puggle & Co!

Geschreven op

Magic Roller Ball: HET speeltje voor de je hond.... of kat!!! Kijk hier hoe de Magic Roller Ball werkt:https://youtu.be/aXZQewT0n6MDe Automatisch rollende honden bal is het nieuwste speelgoed voor je hond of kat. Lees meer »

De Puggle & Co familie breidt uit

Geschreven op

Haar naam is Bentley. Een volle zus van Benji en een halfzusje van Bounty. Een prachtige F1 Puggle die vanaf 2020 ongetwijfeld prachtige pups zal gaan hebben. Bentley is een parmantige dame die voor niets of niemand bang is. Lees meer »

Een zomer vol pups!

Geschreven op

Eind juni vertrekken de pups van Bailey naar hun nieuwe lieve gezinnetjes en twee weken later dient zich de nieuwe lichting alweer aan. Onze Bobby zal voor de eerste keer mama gaan worden en ze vindt het fantastisch. Lees meer »

De Puppy Webcamservice is weer van start!

Geschreven op

Pugge & Co wil de nieuwe baasjes van de pups zoveel mogelijk betrekken bij de eerste 8 weken van hun leven. Om die reden krijgen de mensen ook exclusieve toegang tot de 24/7 webcamservice van Puggle & Co. De pups kunnen op ieder moment live bekeken en ingezoomd worden en... Lees meer »

Puggle & Co start eigen lijn halsbanden en riemen

Geschreven op

Puggle & Co is gestart met een eigen lijn van hondenhalsbanden en riemen. Luxe handgemaakte lederen halsbanden in diverse designs met hoge kwaliteit gevlochten riem. Uniek in Nederland. Daarnaast degelijke nylon sets in vele kleuren. Uiteraard beschikbaar in alle maten. Lees meer »

Bowie zet de boel op stelten

Geschreven op

Bowie zet de boel op stelten bij Puggle & Co. Bowie is de nieuwste reu en geboren op 6 november 2018. Bowie is net als al onze andere Puggles een F1 generatie en samen met Binkie en Bono zal hij vanaf eind 2019 voor meer bloedlijnen gaan zorgen bij Puggle & Co. Lees meer »

Puggle & Co is gediplomeerd fokker

Geschreven op

Puggle & Co staat voor kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de gezondheid van de pups en onze producten, maar ook voor het advies en de zorg die we graag delen. Om die reden heeft Puggle & Co het diploma Vakbekwaamheid Besluithouders van Dieren behaald. Lees meer »