Complete Set leder

Naar het producten overzicht

€ 62,50 Inclusief 21% BTW
Complete Set leder 1
  • Complete Set leder 1
  • Complete Set leder 2
Op voorraad (2 werkdagen)

 

 

 

 

 

 

Een stevige leren set

Leer staat bekend als een stevig materiaal. Deze leren set is daarom zeer geschikt wanneer u een stevige riem en halsband nodig heeft voor uw hond. U kunt kiezen voor verschillende kleuren, namelijk blauw, roze en bruin. De halsbanden en riemen in de leren set zijn gemaakt van gevlochten leer. De artikelen zijn gemaakt in Turkije, daar worden ze helemaal handgemaakt. Er is dus veel tijd gestoken in het maken van de halsbanden en riemen! Het is uiteraard wel belangrijk dat de set ook bij uw hond past. Daarom kunt u kiezen uit verschillende maten halsbanden. Wij hebben de maten S, M, L en XL. Alle halsbanden zijn 2cm breed. Welke maat uw hond nodig heeft is afhankelijk van de omtrek van de hals. Bij bestelling van een leren set ontvangt u standaard een dikke riem (maat M).

  • S = 26 – 32cm
  • M = 32 – 40 cm
  • L = 40 – 48 cm
  • XL = 48 – 56 cm

Bekijkt u naast de leren set ook eens onze set van nylon!

Wij kunnen het u aanraden om ook eens onze nylon set te bekijken als u op zoek bent naar een riem en halsband. Zo kunt u voor de set kiezen die u het mooiste vindt. U kunt de artikelen uit de leren set overigens ook los bestellen. U krijgt echter wel een prijsvoordeel als u de complete set bestelt. We kunnen het u daarom aanraden om de set te bestellen als u zowel een riem als halsband nodig heeft.

Bij Puggle & Co kunt u zeker zijn van hoge kwaliteit. De webshop is gemaakt voor en door hondenliefhebbers. Wij testen de producten die wij op de site aanbieden dus ook zelf uit! Heeft u vragen over deze leren set of een van onze andere producten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We vinden een goede klantenservice bij Puggle & Co zeer belangrijk.