Halsband BAILEY dark brown

Naar het producten overzicht

€ 34,95 Inclusief 21% BTW
Halsband BAILEY dark brown 1
Op voorraad (2 werkdagen)

Leren halsband met tweed combinatie voor uw hond

LIMITED EDITION

De leren halsband voor uw hond is erg populair. Leer is een stevig materiaal en is dus zeker geschikt om een hondenhalsband van te maken. De leren halsband die u kunt bestellen bij Puggle & Co is uiteraard van uitstekende kwaliteit. Deze leren halsband is helemaal handgemaakt in Turkije. Ze hebben hierbij uitsluitend materiaal van hoge kwaliteit gebruikt. Hierdoor kunt u er dus zeker van zijn dat deze halsband lang mee kan gaan. De halsband is zeer modieus en uitgerust in een trendy look. Deze kost €34,95 en is in 2 kleuren te verkrijgen. We hebben de kleuren dark brown en natural. Wij hebben voor iedere hond wel een geschikte halsband, de halsbanden zijn namelijk in verschillende maten te verkrijgen. U kunt kiezen tussen de maten S, M en L. Welke maat uw hond nodig heeft bepaald u aan de hand van de omtrek van de hals.

  • S = 26 – 32cm
  • M = 32 – 40 cm
  • L = 40 – 48 cm

Goed te combineren met onze andere producten!

Deze hoogwaardige leren halsband kunt u goed combineren met onze leren riem. De leren riem is van dezelfde hoge kwaliteit als deze leren halsband voor uw hond. Net als de halsband is ook de riem helemaal handgemaakt. U kunt ervoor kiezen om deze twee producten in een set te bestellen, u krijgt dan uiteraard ook een klein prijsvoordeel. Vindt u de artikelen van leer maar niets? Dan hebben wij ook nog riemen en halsbanden van nylon, ook deze kunt u samen in een set bestellen.

Heeft u vragen over de leren halsband voor uw hond of een van onze andere producten? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen, wij staan er altijd voor open om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier op onze website.