Halsband nylon JOHNSON

Naar het producten overzicht

€ 19,95 Inclusief 21% BTW
Halsband nylon JOHNSON 1
  • Halsband nylon JOHNSON 1
  • Halsband nylon JOHNSON 2
Op voorraad (2 werkdagen)

 

 

 

 

 

Een mooie nylon halsband voor uw hond

Deze nylon halsband is erg geschikt voor uw hond. Wanneer u de hond wilt aanlijnen is een halsband natuurlijk erg belangrijk. Het is verstandig om gelijk een kwalitatief goede halsband aan te schaffen. Bij Puggle & Co krijgt u altijd de beste kwaliteit. Deze nylon halsband is gemaakt in Turkije. Ze hebben het beste materiaal gebruikt om de halsband mee te maken. Dit zorgt ervoor dat de halsband stevig is, maar ook dat uw hond geen last heeft van de halsband. Naast dat deze halsband kwalitatief erg goed is, ziet de halsband er ook nog eens fantastisch uit! Bij onze eigen honden staan de halsbandjes perfect! Het voordeel van Puggle & Co is dat wij al onze producten ook zelf gebruiken. Zo kunt u erop vertrouwen dat de producten ook echt van topkwaliteit zijn.

Wilt u ook een mooie nylon halsband?

De nylon halsband is in verschillende maten te verkrijgen, namelijk S, M, L en XL. Alle maten zijn 2cm breed, maar de lengtes verschillen. Welke lengte u nodig heeft kunt u bepalen aan de hand van de halsomtrek van uw hond.

  • S = 26 – 32cm
  • M = 32 – 40 cm
  • L = 40 – 48 cm
  • XL = 48 – 56 cm

Het maakt dus niet veel uit hoe groot uw hond is. Voor iedere hond is een mooie halsband te krijgen. Deze halsband is slechts €19,95 en is helemaal met de hand gemaakt! Uiteraard kunt u uit verschillende kleuren kiezen, namelijk rood, aqua, grijs en zand. Deze halsbanden gaan goed samen met de nylon riemen die u ook op onze webshop kunt bestellen. Wanneer u de nylon halsband en riem in een set koopt bent u net iets voordeliger uit. Vindt u de nylon halsband niet zo mooi? Dan raden wij het u aan om onze leren halsband ook eens te bekijken.