Hondenpoepzakjes etui leder 'BILLY'

Naar het producten overzicht

€ 12,95 Inclusief 21% BTW
Hondenpoepzakjes etui leder 'BILLY' 1
Op voorraad (2 werkdagen)

 

 

 

 

 

Een luxe leren hondenpoepzakjes etui

Het luxe leren hondenpoepzakjes etui is een echte aanrader. Wanneer u de hond uitlaat bent u meestal verplicht om deze aan te lijnen, maar ook om hondenpoep op te ruimen. Dit tasje is zo handig omdat u hondenpoepzakjes kunt bewaren in het tasje met een makkelijk gaatje aan de onderzijde waar u de zakjes uit kunt halen! Op deze manier hoeft u deze niet meer zo onhandig om uw riem heen te knopen. Het leren hondenpoeptasje is niet alleen erg handig, maar ziet er bovendien ook nog eens mooi uit. 

Te combineren met de leren riem 

De leren riem voor uw hond kost slechts €29,95. U krijgt dus een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Let wel op dat deze riem zonder tasje geleverd wordt, in tegenstelling tot de nylon riem. U kunt het leren tasje los bestellen wanneer u deze graag wilt. Het leren tasje is erg handig om hondenpoepzakjes in te bewaren. Voor €12,95 kunt u het leren tasje bestellen. De kwaliteit van dit leren tasje is net zo hoog als van de riem zelf. Vindt u de riem van leer niet zo mooi? Dan is de riem van nylon misschien wel iets voor u. Hier zit al direct een bijpassend tasje bij.

Heeft u nog vragen over ons leren hondenpoeptasje of over een van onze andere producten? Neemt u dan gerust contact op met Puggle & Co. Wij vinden goede communicatie met de klant zeer belangrijk. U kunt ons e-mailen of contact met ons opnemen door middel van ons contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen.