Hondenspeelgoed Amigo

Naar het producten overzicht

€ 7,95 Inclusief 21% BTW
Hondenspeelgoed Amigo 1
  • Hondenspeelgoed Amigo 1
  • Hondenspeelgoed Amigo 2
Op voorraad (2 werkdagen)

 

 

 

 

Pluche hondenspeelgoed: Amigo

Het is natuurlijk ontzettend leuk om met uw hond te spelen. Niet alleen is dit erg leuk om te doen, u hond kan op deze manier ook veel energie kwijt. Pluche hondenspeelgoed is erg geliefd onder de meeste hondeneigenaren. Pluche is niet alleen een materiaal dat erg zacht aanvoelt, maar het zorgt er bovendien ook voor dat de tanden van de hond mooi wit blijven! Bij Puggle & Co hebben we verschillende hondenspeeltjes waaruit u kunt kiezen, een daarvan is het hondje. Het knuffel hondje is ecru en bruin gekleurd. Wij vinden het altijd erg leuk om een hondje te zien lopen met een knuffel als deze.

Leuk hondenspeelgoed voor een klein bedrag!

Dit pluche hondenspeelgoed kost slechts €7,95 bij Puggle & Co en is erg leuk voor het oog. De naam van dit knuffelhondje is Amigo en wordt geleverd in een luxe linnen zakje. De knuffel is 36 x 22 cm groot en van het merk Topmast. De producten van dit merk zijn over het algemeen van uitstekende kwaliteit en gelukkig ook betaalbaar. Puggle & Co is een van de goedkoopste aanbieders van dit hondenspeelgoed van pluche. Wij hebben overigens ook nog een pluche speeltje in de vorm van een biggetje. We raden u aan om ook dit speeltje eens te bekijken.

Mocht u dit product aan willen schaffen, dan kan dit erg eenvoudig in de webshop. Heeft u vragen over dit product? Dan kunnen wij deze zowel telefonisch als per e-mail beantwoorden. Onze contact gegevens vindt u op de contactpagina. Wij staan graag voor u klaar!