Hondenspeelgoed Hollyzz

Naar het producten overzicht

€ 5,95 Inclusief 21% BTW
Hondenspeelgoed Hollyzz 1
  • Hondenspeelgoed Hollyzz 1
  • Hondenspeelgoed Hollyzz 2
Op voorraad (2 werkdagen)

 

 

 

 

Pluche hondenspeelgoed: Hollyzz

Met pluche hondenspeelgoed in huis weet u zeker dat uw hond zich niet snel zal vervelen. Onze honden zijn erg dol op hun speelgoed. Het biggetje is van het merk Topmast en heet Hollyzz. Hollyzz is ecru van kleur en 34 x 15 cm. Puggle & Co verkoopt overigens ook een hondenknuffeltje van hetzelfde merk. Dit andere knuffeltje is net iets groter dan deze. Welk knuffeltje u uiteindelijk het beste kunt kiezen ligt vooral aan uw eigen voorkeur. Beide knuffeltjes zijn van een lekker zacht materiaal, namelijk pluche. Behalve dat pluche lekker zacht is kunnen we het materiaal ook aanraden voor de tanden van de hond.

Dit leuke hondenspeelgoed kost u slechts €5,95!

Er zijn maar weinig plekken waar u pluche hondenspeelgoed kunt kopen voor een klein bedrag. Bij Puggle & Co betaalt u €5,95 voor het biggenknuffeltje en ontvangt u deze in een luxe linnen zakje. Uw hond kan dus veel plezier hebben voor een klein bedrag. Wij kunnen u garanderen dat het erg leuk zal zijn om uw hond te zien spelen met dit knuffeltje. Als u op zoek bent naar leuk hondenspeelgoed, dan kunnen we u ook aanbevelen om ons hondenknuffeltje eens te bekijken. Het hondenknuffeltje kost €7,95 en is een stukje groter dan het biggetje.

Mocht u dit product aan willen schaffen, dan kan dit erg eenvoudig in de webshop. Heeft u vragen over dit product? Dan kunnen wij deze zowel telefonisch als per e-mail beantwoorden. Onze contact gegevens vindt u op de contactpagina. Wij staan graag voor u klaar!