Kledingborstel/roller

Naar het producten overzicht

€ 14,95 Inclusief 21% BTW
Kledingborstel/roller 1
  • Kledingborstel/roller 1
  • Kledingborstel/roller 2
  • Kledingborstel/roller 3
  • Kledingborstel/roller 4
  • Kledingborstel/roller 5
Op voorraad (2 werkdagen)

Productbeschrijving

Liefde voor een hond of kat is niet in woorden uit te drukken, maar de trouwe viervoeters brengen ook een aantal problemen met zich mee. Een bank vol met haren is iets wat je niet wilt. Maar je wilt ook niet elke dag de bank moeten stofzuigen. Deze hondenhaar verwijderaar zorgt ervoor dat dit grote nadeel wordt bestreden. Met deze hoogwaardige huisdierhaar verwijderaar ben je binnen een paar minuten klaar met het haarvrij maken van je bank. Het is veruit de beste oplossing tegen huisdierharen. De haarvanger is het meest praktische systeem om je huis haarvrij te maken. Hierdoor kun je nóg meer genieten van de liefde van je prachtige huisdier.

Herken je bovenstaand probleem? Heb jij ook altijd stof of haren op plekken waar je net hebt schoongemaakt? Vind jij ook overal haren terug zoals heel veel andere huisdiereigenaren? Dan is deze ontharingsborstel is de perfecte oplossing voor jou. Met deze huisdierhaar verwijderaar heb je een krachtig schoonmaak gereedschap om jouw meubels en zelfs je kleding haar en pluisvrij te maken.

 

De beste oplossing

Door simpelweg de harenroller heen en weer te bewegen, pak je de kattenharen en hondenharen direct van alle banken, bedden, tapijten, dekens, dekbedden en nog veel meer. Je hebt waarschijnlijk alle soorten haar- en lintverwijderingsproducten geprobeerd. Van plakband, tot alle andere producten die niet herhaaldelijk kunnen worden gebruikt. Met 's werelds beste huisdierhaar verwijderaar heb je nooit meer een gadget nodig! Geen zelfklevend plakband, 100% herbruikbaar, geen stroombron vereist, schone en handige ontharing voor huisdieren.

 

Voordelen
✔ Beste oplossing tegen huisdierharen en pluis

✔ Makkelijk in gebruik

✔ Niet elektrisch

✔ Snel klaar met schoonmaken

✔ Nooit meer irritaties

 

Hoogwaardig Borstelsysteem

Door het hoogwaardige, maar toch simpele borstelsysteem ben je in mum van tijd klaar met het haar -en pluisvrij maken van jouw woning. Het product is niet elektrisch waardoor je niet te maken hebt met batterijen of het opladen van het systeem. Het werkt namelijk heel simpel.

 

Gebruiksaanwijzing

Zoals je kunt zien op de foto's zie je dat er een opvangbakje aanwezig is in de roller. Wanneer je snel op en neer beweegt op een plek waar haren liggen komen de haren terecht in het opvangbakje. Wanneer deze vol is kun je het bakje openen en vervolgens de haren deponeren in de afvalbak. Zo Simpel is het. In de afbeeldingen vind je een handig voorbeeld hoe je de borstel het beste kunt gebruiken. Succes!