Riem leder Kody

Naar het producten overzicht

€ 29,95 Inclusief 21% BTW
Riem leder Kody 1
  • Riem leder Kody 1
  • Riem leder Kody 2
  • Riem leder Kody 3
Op voorraad (2 werkdagen)

 

 

 

 

 

Een mooie leren riem voor uw hond

Deze leren riem voor uw hond is handgemaakt in Turkije. De kwaliteit van uw hondenriem is natuurlijk zeer belangrijk. Een hondenriem kan bijzonder lang meegaan wanneer u een kwaliteitsproduct koopt. Bij Puggle & Co kunt u zeker zijn van goede kwaliteit. Hier zijn we zelf grote hondenliefhebbers, wij testen dan ook al onze producten zelf uit. Hierdoor kunnen wij onze klanten de kwaliteit beloven die ze van ons gewend zijn. Ook deze leren riem voor uw hond is van zeer hoge kwaliteit. De riem heeft een lengte van 120 cm. De leren riem voor uw hond past perfect bij onze leren halsband. Bent u van plan om deze artikelen beiden aan te schaffen? Dan kunnen we het u aanraden om de leren set te bestellen op onze webshop. Wanneer u de artikelen als set bestelt, dan zult u goedkoper uit zijn.

Deze leren riem is erg voordelig en verkrijgbaar in 2 diktes

De leren riem voor uw hond is verkrijgbaar in een dunnere uitvoering voor de wat kleinere hond (maat S) en de dikkere variant voor een wat grotere viervoeter (maat M). In deze diktes zit geen prijsverschil en kosten beiden slechts €29,95. U krijgt dus een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Let wel op dat deze riem zonder hondenpoeptasje geleverd wordt, in tegenstelling tot de nylon riem. U kunt het leren tasje los bestellen wanneer u deze graag wilt. Het leren tasje is erg handig om hondenpoepzakjes in te bewaren. Voor €12,95 kunt u het leren tasje bestellen. De kwaliteit van dit leren tasje is net zo hoog als van de riem zelf. Vindt u de riem van leer niet zo mooi? Dan is de riem van nylon misschien wel iets voor u.

Heeft u nog vragen over de leren riem of over een van onze andere producten? Neemt u dan gerust contact op met Puggle & Co. Wij vinden goede communicatie met de klant zeer belangrijk. U kunt ons e-mailen of contact met ons opnemen door middel van ons contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen.