Riem nylon JAX turquoise

Naar het producten overzicht

€ 24,95 Inclusief 21% BTW
Riem nylon JAX turquoise 1
  • Riem nylon JAX turquoise 1
  • Riem nylon JAX turquoise 2
Op voorraad (2 werkdagen)

 

 

 

 

 

Een mooie nylon riem voor uw hond inclusief tasje

De nylon riem voor uw hond inclusief tasje is een echte aanrader. Wanneer u de hond uitlaat bent u meestal verplicht om deze aan te lijnen, maar ook om hondenpoep op te ruimen. Deze nylon riem inclusief tasje is zo handig omdat u hondenpoepzakjes kunt bewaren in het tasje! Op deze manier hoeft u deze niet meer zo onhandig om uw riem heen te knopen. De nylon riem voor uw hond inclusief tasje is niet alleen erg handig, maar ziet er bovendien ook nog eens mooi uit. De riem is te verkrijgen in verschillende kleuren: rood, grijs, zand en turquoise. Ook qua kwaliteit is er absoluut niets op deze riemen aan te merken, ze zijn namelijk handgemaakt in Turkije met behulp van de beste materialen! De riemen zijn in lengte te verstellen. U kunt de riem tot 2 meter lang maken. De prijs van deze mooie riem is €24,95.

Deze nylon riem kunt u ook combineren met onze halsbanden!

Bij Puggle hebben we naast nylon riemen ook nylon halsbanden. Deze zijn te verkrijgen in dezelfde kleuren als de riemen. We kunnen het u dan ook aanraden om deze producten te combineren. Wilt u deze producten tegelijkertijd aanschaffen? Dan kunt u het beste de nylon set bekijken, op deze manier heeft u een prijsvoordeel. Wij vinden de nylon riem voor uw hond inclusief tasje zelf erg mooi, maar smaken kunnen erg verschillen. Heeft u liever een andere riem? Dan kunnen wij het u aanraden om eens onze leren riem te bekijken. Ook deze is van de kwaliteit die u van ons gewend bent! 

Heeft u vragen over de nylon riem inclusief tasje of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op! Bij Puggle & Co vinden we goede klantenservice net zo belangrijk als het leveren van kwaliteit. Wij zullen uw vragen dan ook met veel plezier beantwoorden. De Puggle & Co riemen en halsbanden worden geleverd in een luxe cadeaudoos.