Contact

Contactgegevens:

Puggle & Co

Iepenstraat 13

6687 AA  Angeren

06 53 - 90 30 47

www.puggleandco.nl

info@puggleandco.nl

KvK: 70642354

BTW: NL001883910B95

Iban: NL29KNAB0257030468

 

Heeft u vragen of opmerkingen of wenst u in aanmerking te komen als gastgezin, dan ontvangen wij graag uw reactie. Wij komen hier dan zo spoedig mogelijk op terug. U kunt dit doen via: Info@puggleandco.nl of onderstaand contactformulier

 

Wachtlijst

Zoals aangegeven werkt Puggle & Co met wachtlijsten. Voor 2019 zijn nog helaas geen plaatsen meer vrij. Dit is wel mogelijk voor 2020. Het gebeurt echter geregeld dat er mensen die op de wachtlijsten staan om diverse redenen afvallen. We vragen wel met klem om bij geen interesse meer dit kenbaar te maken zodat wij u van de lijsten kunnen verwijderen. Dit biedt dan weer de gelegenheid voor andere geinteresseerden. Vult u bij interesse ons contactformulier in met daarbij de vermelding van de voorkeur van reu of teef. Wij zullen u dan informeren over alle mogelijkheden. 

Links

Puggle & Co werkt enkel samen met gerenommeerde partijen die instaan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor meer informatie over deze partijen kunt u terecht op de website via de onderstaande links.

Dierenkliniek De Oude Linge

Puggle&Co

Puggle Fanclub

Jamie Stoffels Fotografie

Royal Canin

Hondenschool Lingewaard

Hondentrimsalon Woef Woef