Onze Honden

Wij zijn een gezin uit de regio Arnhem en sinds 2010 in aanraking gekomen met de Puggle. Wij wonen in een landelijke omgeving en gaan er zeer geregeld met de honden op uit. Na diverse rassen gehad te hebben, blijkt de Puggle voor ons de ideale familiehond.

Nadeel vonden wij zelf wel de zoektocht naar de juiste, mooie en gezonde Puggle. In Nederland is hier zeer weinig aanbod van en je belandt al snel in Duitsland voor een goede pup. Dit heeft ons er toe gebracht om na de aanschaf van een tweede Puggle na te gaan denken over het fokken van een nestje. Vereiste voor ons was om dit op een zeer verantwoorde en professionele manier te doen, in huiselijke sfeer, zodat u verzekerd bent van een gezonde en mooie nieuwe aanwinst voor uw familie. Een pup aanschaffen via Puggle & Co betekent ook dat u persoonlijk kennis zult maken met de aanwezige ouders.

Kwaliteit staat bij Puggle & Co altijd bovenaan. Dit blijkt onder meer uit het feit dat we gediplomeerd (hobby)fokker zijn zodat u verzekerd bent van het juiste advies en verzorging. Ook de juiste voeding voor onze eigen honden en de pups is van het grootste belang. Om die reden heeft Puggle & Co een overeenkomst met Royal Canin. Dit is ook het voedingsadvies wat we meegeven met iedere pup.

Binkie

Binkie is geboren in juni 2010 en afkomstig uit Herford (Dld). Hij was de eerste Puggle en behoorlijk uit de kluiten gewassen. Helaas is Binkie in 2019 overleden aan nierfalen. De blonde kleur is het meest voorkomend bij de Puggle. Binkie was een echte reu, dat wil zeggen waakzaam en beschermend voor zijn omgeving. De eerste jaren heeft hij een Berner Senner als metgezel gehad, maar sinds 2015 was dit zijn geliefde Puggle Bailey geworden. Beiden waren gek op elkaar en speelden veel met elkaar. Ook konden ze hierna heerlijk rustig gaan liggen en uitrusten.

Bailey

Bailey is geboren in april 2015 en afkomstig uit regio Leipzig (Dld). Bailey is een zeer lieve zwarte teef en in haar kruising meer op de mops gericht. Ze is erg rustig maar kan zeker heel speels zijn. Bailey is zeer gehoorzaam en enorm leergierig. Vanaf de puppy-cursus heeft Bailey diverse andere gehoorzaamheids en behendigheidscursussen gehad en eindigt telkens als een van de beste van haar klas. Wij adviseren u wel om uw Puggle pup consequent op te voeden, aangezien het soms ook koppige hondjes kunnen zijn. Bailey heeft inmiddels diverse nestjes gehad en typeert zichzelf als een uitstekende zorgzame moeder.

Bounty

Bounty is geboren in februari 2016 en afkomstig uit regio München (Dld). Bounty is een blonde teef. Ze is zeer waakzaam en alert. Het is een zeer pittige dame die van zich laat spreken. Bounty is zeer gehoorzaam en ook enorm leergierig. Ook Bounty heeft vanaf de puppy-cursus diverse andere gehoorzaamheids en behendigheidscursussen gehad en eindigt net als Bailey als een van de beste van haar klas. Bij Puggle & Co zijn de teefjes bij uitstek het meest trainbaar. De pups afkomstig van Bounty zijn net als zij, actief en met karakter.

Bono

Bono is geboren in juli 2016 en afkomstig uit Kirchlengern (Dld). Bono is een zeer lieve blonde reu. Hij is een echte reu en hij staat zijn mannetje. Vaak misbruikt hij zijn schattigheid om in een goed blaadje te komen. Bono wil graag voor je werken maar is niet een hond die geschikt is voor gehoorzaamheids en behendigheidscursussen. Wel heeft hij de puppy-cursus met goed gevolg afgerond. Bono is een uitstekende dekreu en heeft momenteel al meerdere nestjes achter zijn naam staan.

Benji

Benji is geboren in april 2017 en ook afkomstig uit regio München (Dld). Benji is een blonde teef en een halfzus van Bounty. Beiden hebben dezelfde Mops vader. De Beagle moeder van Benji is een tricolour wat betekent dat Benji veelal blonde pups zal voorbrengen. Benji is nergens bang voor en heel enthousiast. Zij is geplaatst in een gastgezin in Breda. Benji komt vaak langs bij Puggle & Co en zal daar 1 keer per jaar een nestje baren.

Bobby

Bobby is de jongste teef in de Puggle & Co familie. Zij is geboren begin januari 2018 en komt uit Zuid Duitsland, nabij de Tsjechische grens. Bobby heeft veel Beagle eigenschappen en met name de lange oren als kenmerk. Daarnaast heeft ze het rimpelige van de vader mops. Bobby is volledig lichtblond en heeft een zeer sociaal karakter. Bobby is niet bang aangelegd en net als onze andere dames zeer leergierig. Dit maakt haar bij uitstek geschikt om mee op training te gaan. Vanaf 2019 zal ook Bobby haar eerste puppies gaan krijgen.

Bowie

Bowie is de nieuwe reu bij Puggle & Co, geboren in begin november 2018 en ook afkomstig uit regio Leipzig (Dld). Bowie is blond met kleine witte elementen en een zwart snuitje. Afkomstig van een prachtige grijze Mops vader en een mooie tricolour Beagle moeder. Bowie is zeer sociaal en beslist niet bang aangelegd. Ook Bowie is geplaatst in een gastgezin in de regio. Om meerdere bloedlijnen te kunnen bieden zal Puggle & Co vanaf eind 2019 ook in gaan zetten als dekreu.

Bentley

Bentley is geboren in maart 2019 en ook afkomstig uit regio München (Dld). Daarmee is ze de jongste telg van de Puggle & Co familie. Bentley is een volle zus van Benji en een halfzusje van Bounty. Alledrie hebben ze dezelfde Mops vader Luigi. Benji en Bounty typeren zich als een Puggle met temparement en dat is met Bentley niet anders. Bentley is een prachtige F1 Puggle en volledig blond. Bentley is voor niets of niemand bang en haar grootste vriendin is Bobby. Medio 2020 zal Bentley haar eerste nestje gaan krijgen.

Peanut

Peanut is een dochter van Bailey en geboren in november 2020. Uiterlijk zijn er dan ook veel vergelijkingen. De vader is een Duitse dekreu wat het mogelijk maakt om Peanut in te zetten voor de fok bij Puggle & Co vanaf eind 2021. Peanut heeft de goedaardige trekjes van mama Bailey maar kenmerkt zich wel door wat meer temperament. Als jongste telg moet je je ook staande houden in een roedel als bij Puggle & Co. Dat lukt haar prima en alle andere honden zijn dan ook weg van haar.