Nieuws

Het is zover!!!

Geschreven op

Uitgerekend op de verjaardag van onze Bono, is Bobby bevallen van haar pups. Om 13 uur kwam de eerste ter wereld en om 16 uur sloot nummer 9 de rij. Supersnel gedaan en zonder enige moeite heeft ze de bevalling doorstaan. Lees meer »

De nieuwste hit van Puggle & Co!

Geschreven op

Magic Roller Ball: HET speeltje voor de je hond.... of kat!!! Kijk hier hoe de Magic Roller Ball werkt:https://youtu.be/aXZQewT0n6MDe Automatisch rollende honden bal is het nieuwste speelgoed voor je hond of kat. Lees meer »

De Puggle & Co familie breidt uit

Geschreven op

Haar naam is Bentley. Een volle zus van Benji en een halfzusje van Bounty. Een prachtige F1 Puggle die vanaf 2020 ongetwijfeld prachtige pups zal gaan hebben. Bentley is een parmantige dame die voor niets of niemand bang is. Lees meer »

Een zomer vol pups!

Geschreven op

Eind juni vertrekken de pups van Bailey naar hun nieuwe lieve gezinnetjes en twee weken later dient zich de nieuwe lichting alweer aan. Onze Bobby zal voor de eerste keer mama gaan worden en ze vindt het fantastisch. Lees meer »

De Puppy Webcamservice is weer van start!

Geschreven op

Pugge & Co wil de nieuwe baasjes van de pups zoveel mogelijk betrekken bij de eerste 8 weken van hun leven. Om die reden krijgen de mensen ook exclusieve toegang tot de 24/7 webcamservice van Puggle & Co. De pups kunnen op ieder moment live bekeken en ingezoomd worden en... Lees meer »

Puggle & Co start eigen lijn halsbanden en riemen

Geschreven op

Puggle & Co is gestart met een eigen lijn van hondenhalsbanden en riemen. Luxe handgemaakte lederen halsbanden in diverse designs met hoge kwaliteit gevlochten riem. Uniek in Nederland. Daarnaast degelijke nylon sets in vele kleuren. Uiteraard beschikbaar in alle maten. Lees meer »

Bowie zet de boel op stelten

Geschreven op

Bowie zet de boel op stelten bij Puggle & Co. Bowie is de nieuwste reu en geboren op 6 november 2018. Bowie is net als al onze andere Puggles een F1 generatie en samen met Binkie en Bono zal hij vanaf eind 2019 voor meer bloedlijnen gaan zorgen bij Puggle & Co. Lees meer »

Puggle & Co is gediplomeerd fokker

Geschreven op

Puggle & Co staat voor kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de gezondheid van de pups en onze producten, maar ook voor het advies en de zorg die we graag delen. Om die reden heeft Puggle & Co het diploma Vakbekwaamheid Besluithouders van Dieren behaald. Lees meer »

Krijgen de zusjes samen hun nestje?

Geschreven op

Spannende tijden breken aan bij Puggle & Co. Na de mislukte poging van begin van dit jaar is Bounty inmiddels weer gedekt en hopen we weer op een prachtig nestje van haar. Eind juli staat de echo gepland en hopelijk is er dan goed nieuws te melden. Lees meer »

Puggle & Co Meeting 2018

Geschreven op

Met ongeveer 20 honden en bijna het dubbele aan baasjes was de jaarlijkse meeting van Puggle & Co weer een groot succes. Dit jaar genoten van prachtig weer op de Ginkelse hei. Bijna alle nakomelingen waren present. Lees meer »