Nieuws

Wat brengt 2021?

Geschreven op

In de zomer van 2020 het nest van Bounty en tegen het eind van het jaar maar liefts 3 nesten tegelijk van Bailey, Bobby en Bentley. Het was wel even een dolle boel bij Puggle & Co. In het nieuwe jaar gaan we ons weer voorbereiden op de eerste nestjes van Benji en Bounty. Lees meer »

En ja hoor,...nummer 3

Geschreven op

Dat het een drukke winter ging worden bij Puggle & Co wisten we al, maar het kan dus nog gekker. Ook onze knappe Bentley is drachtig en zal aansluiten bij Bailey en Bobby. Ze zal haar eerste nestje gaan krijgen rond de kerstdagen. Lees meer »

Het wordt een drukke winter bij Puggle & Co!

Geschreven op

Nadat we eerder dit jaar enkel melding hebben mogen maken van een nestje bij Bounty, gaan we dat deze winter dubbel en dwars inhalen. Bailey en Bobby gaan allebei weer prachtige pups krijgen. Bailey is eind november uitgeteld en Bobby geeft ons een Sinterklaas kado. Lees meer »

Bentley & Bobby binnenkort puppies?

Geschreven op

De puppies van Bounty zijn inmiddels 3 weken oud en doen het hartstikke goed. De trotse mama neemt medio juli afscheid van haar kroost. De kans is groot dat we dit nest direct kunnen opvolgen met pups van Bentley en Bobby. Beiden zijn in spannende afwachting van hun echo. Lees meer »

Verwen je hond bij Dogs & Co

Geschreven op

In deze tijd dat we allemaal wat meer thuis zijn, krijgen onze huisdieren de maximale aandacht. De tijd bij uitstek om ze nu wat extra te verwennen. Neem eens een kijkje bij Dogs & Co voor de nieuwste fluffy donuts, zeer luxe hondenstoeltjes, speciale hondenzwembaden, all... Lees meer »

Bounty wordt weer mama

Geschreven op

Puggle & Co mag binnenkort weer prachtige pups verwachten. Bounty heeft haar eerste nestje in 2017 gehad. Dit waren beeldschone pups. Daarna zijn de dekkingen helaas niet meer bij haar aangeslagen. Uitgebreid onderzoek op de Universiteit voor Diergeneeskunde in Utrecht ve... Lees meer »

Het is zover!!!

Geschreven op

Uitgerekend op de verjaardag van onze Bono, is Bobby bevallen van haar pups. Om 13 uur kwam de eerste ter wereld en om 16 uur sloot nummer 9 de rij. Supersnel gedaan en zonder enige moeite heeft ze de bevalling doorstaan. Lees meer »

De nieuwste hit van Puggle & Co!

Geschreven op

Magic Roller Ball: HET speeltje voor de je hond.... of kat!!! Kijk hier hoe de Magic Roller Ball werkt:https://youtu.be/aXZQewT0n6MDe Automatisch rollende honden bal is het nieuwste speelgoed voor je hond of kat. Lees meer »

De Puggle & Co familie breidt uit

Geschreven op

Haar naam is Bentley. Een volle zus van Benji en een halfzusje van Bounty. Een prachtige F1 Puggle die vanaf 2020 ongetwijfeld prachtige pups zal gaan hebben. Bentley is een parmantige dame die voor niets of niemand bang is. Lees meer »

Een zomer vol pups!

Geschreven op

Eind juni vertrekken de pups van Bailey naar hun nieuwe lieve gezinnetjes en twee weken later dient zich de nieuwe lichting alweer aan. Onze Bobby zal voor de eerste keer mama gaan worden en ze vindt het fantastisch. Lees meer »