Nieuws

Eindelijk weer pups bij Puggle & Co in april 2023

Geschreven op

Na een jaar van stilte is het dan weer bijna zover, pups bij Puggle & Co. Bounty en haar halfzusje Bentley verwachten beiden medio april hun nestje. Deze knappe dames zijn er weer helemaal klaar voor. Papa Bowie heeft het weer heel goed gedaan. Lees meer »

Het nieuwe jaar goed gestart bij Puggle & Co

Geschreven op

De pups van Bobby en Bentley groeien enorm goed en ontwikkelen zich erg snel. Lekker lopen en spelen in het puppy paradijs. Nog maar een paar weekjes en dan zullen ze eind januari naar hun nieuwe baasjes vertrekken. Lees meer »

Ook Bentley heeft haar pups!

Geschreven op

Bobby was iets over de uitgerekende datum met haar pups, Bentley kwam juist iets eerder. Zo zit er dan maar 2 dagen leeftijdsverschil tussen beide nesten. Onze kleine Bentley heeft een prachtig nestje gekregen van 5 gezonde pups. Lees meer »

Maar liefst 11 pups van Sinterklaas

Geschreven op

Officieel was Bobby op 3 december uitgeteld maar de pups hebben het nog even lekker volgehouden tot 5 december. Uitgerekend op de verjaardag van Sinterklaas gaf Bobby het licht aan 11 prachtige gezonde pups. Zes teefjes en vijf reutjes. Lees meer »

Volop Puggle pups bij Puggle & Co

Geschreven op

Na het eerdere prachtige nieuws dat Bobby begin december weer een nestje pups gaat krijgen zal het een weekje later nog iets drukker gaan worden bij Puggle & Co want ook Bentley gaat zich opmaken voor haar tweede nestje. Lees meer »

Goed nieuws van Puggle & Co!

Geschreven op

De koude dagen komen eraan en Puggle & Co mag zich op gaan maken voor een prachtig nestje pups van Bobby. Deze lieverd is weer drachtig en gaat begin december haar pups verwachten. Heerlijke feestdagen met deze kleintjes en in het nieuwe jaar vertrekken naar hun nieuwe ba... Lees meer »

Wat brengt 2021?

Geschreven op

In de zomer van 2020 het nest van Bounty en tegen het eind van het jaar maar liefts 3 nesten tegelijk van Bailey, Bobby en Bentley. Het was wel even een dolle boel bij Puggle & Co. In het nieuwe jaar gaan we ons weer voorbereiden op de eerste nestjes van Benji en Bounty. Lees meer »

En ja hoor,...nummer 3

Geschreven op

Dat het een drukke winter ging worden bij Puggle & Co wisten we al, maar het kan dus nog gekker. Ook onze knappe Bentley is drachtig en zal aansluiten bij Bailey en Bobby. Ze zal haar eerste nestje gaan krijgen rond de kerstdagen. Lees meer »

Het wordt een drukke winter bij Puggle & Co!

Geschreven op

Nadat we eerder dit jaar enkel melding hebben mogen maken van een nestje bij Bounty, gaan we dat deze winter dubbel en dwars inhalen. Bailey en Bobby gaan allebei weer prachtige pups krijgen. Bailey is eind november uitgeteld en Bobby geeft ons een Sinterklaas kado. Lees meer »

Bentley & Bobby binnenkort puppies?

Geschreven op

De puppies van Bounty zijn inmiddels 3 weken oud en doen het hartstikke goed. De trotse mama neemt medio juli afscheid van haar kroost. De kans is groot dat we dit nest direct kunnen opvolgen met pups van Bentley en Bobby. Beiden zijn in spannende afwachting van hun echo. Lees meer »