Gastenboek

Het uitvliegen van de pups is nooit het leukste moment. Om die reden zouden wij van Puggle & Co het ook enorm waarderen als u een bericht zou willen plaatsen over hoe het gaat met uw pup, maar ook hoe u onze samenwerking ervaren heeft. Hier doen wij graag ons voordeel mee en delen dit graag met toekomstige nieuwe bezitters van een Puggle-pup.

Laat u reactie achter 

Schrijf een bericht

Vorige week hebben wij onze Bobbie op mogen halen bij Claudia en Vincent. Wat een goede zorgen krijgen de honden bij hun. Ze komen niks te kort en worden al goed opgevoed. Onze Bobbie was al zindelijk toen we haar mochten ophalen. Naast een schitterende puppy ook nog een leuke fotoshoot meegekregen.

In een woord te beschrijven TOP! En nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.
Top service bij Puggle en Co. Het wachten waard. Vanaf het moment dat we ons inschreven op de wachtlijst, werden we goed op de hoogte gehouden. Ook via social media leuke berichten, foto's en filmpjes. Nu trotse eigenaren van onze pup Happy. Je wordt zo goed betrokken in alles wat er tijdens de zwangerschap gebeurd, daarna de pups via de webcam live en met terugspoelen te volgen.
Daar is dan het moment van kennismaken, na een maandje. Er wordt meegedacht en samen kwamen wij er uit dat Happy het beste bij ons gezinnetje past. Blij verrast met een puppy pakket, met allerlei handigheidjes, tips en een handleiding. Helemaal klaargestoomd voor het ophaalmoment eind juni. Krijgen we ook nog een keer een box met spullen mee, een schattige puppy foto ingelijst en natuurlijk happy. Samen met de broertjes en zusjes van Happy hebben we een groepsapp, waardoor we tips kunnen delen, foto's. Helemaal fijn zo worden de onzekerheden over hoe je het allemaal doet weggenomen. Als kers op de taart nog de foto's ontvangen van een puppy shoot en kunnen we uitkijken naar een dag in september dat we allemaal weer samen komen.
Bedankt!!!
We stonden al een tijdje op de wachtlijst maar ik merkte al snel dat ze bij puggle &co hun vak verstaan en het dus het wachten wel waard was. De communicatie vooraf, tussentijds met webcam en nazorg in de groepsapp geeft veel vertrouwen.
Ze scannen vooraf zorgvuldig waar de pup naartoe gaat en willen het allerbeste voor de beestjes. Geen snelle broodfokkers dus.
Sinds een goede week hebben wij onze Boomer in de armen kunnen nemen . Je merkt aan alles dat de pups alle liefde en zorg hebben gehad die ze nodig hebben.
Bedankt voor alle goede zorgen met als resultaat dit prachtige hondje
We zijn de trotse eigenaars van Babs.

We waren al verkocht vanaf het eerste contact met Claudia en Vincent.
Je voelt/hoort direct dat de honden met heel veel liefde en zorg gehandeld worden.
Je krijgt alle informatie die je nodig hebt en bij vragen ook telkens snel reactie. Bij een eerste pup zijn dit er veel. :-)
Het contact verloopt ook altijd heel aangenaam en we hebben nooit iets van verplichting gevoeld.

Tijdens het eerste contact werden we ook direct op de hoogte gebracht dat er een wachtlijst is, maar het is echt wel de moeite om je geduld op proef te stellen en te wachten tot je ‘het fantastische’ berichtje krijgt.
Daarna volgt er ook weer een TOP opvolging, vele foto's, je kan ook gebruik maken van de 24 uur webcam wat echt wel een meerwaarde is en ook verslavend kan werken.
Alle groeimomenten kan je hierdoor volgen en meemaken. Dank je wel hiervoor.
Ook het bezoek-, keuze-, afhaalmoment was fantastisch. Je voelt echt de gezellige warme sfeer en dat zie je ook aan de honden en pups.
Ze zijn zo gelukkig. :-D

Je krijgt een mooi startpakketje mee en nog extra informatie rond voeding, verzorging, enz.
Kortom, niet twijfelen en gewoon doen. Jij en je pup krijgen gewoon een ‘TOP’ service.
Dikke merci voor alle goede zorgen en we zijn super gelukkig met onze speelse, goedgezinde, lieve Babs.
Tot binnenkort.
Groetjes, ook van Babs.
Gisteren onze prachtige puggle opgehaald, en wat een zorg leveren ze er in! Je kunt ze 24/7 volgen, en ze helpen je mee van begin tot eind. Een groot starterspakket mee, dus eerste week geen zorgen.
Lieve Puggle & Co, bedankt voor de goede zorgen, wij gaan deze goede zorgen nu voortzetten ❤️❤️
Wat een super contact en warm welkom vanaf moment 1. Een beter adres als dit kan je niet wensen om de 1ste weken voor een pup op te groeien...heeeel blij met onze lieve mooie gezonde Puggle Pip....stop met twijfelen...aanrader
Wat een super vriendelijke mensen zijn jullie en wat zorgen jullie goed voor de honden/pups. We zijn enorm blij met ons hondje en we hebben heel wat spulletjes mee gekregen naar huis. Als we even langs wouden komen kon dit altijd, en reageren altijd op je berichtjes. Enorm bedankt, en tot snel! Groetjes wesley en demi
Sinds 4 januari zijn wij het trotse gastgezin van Bowie. Een heerlijk speelse, slimme, lieve, mooie pup.
We hebben bewust voor een puggle gekozen omdat de karaktereigenschappen en de uitstraling van het ras ons ontzettend aansprak en dan kom je snel bij puggle en co uit.
Na wat mailcontact bleek er een wachtlijst te zijn. Jammer, maar intussen was het ook duidelijk dat puggle en co, mede door hun duidelijke website en mailcontact een betrouwbare fokker is. Dat was het wachten zeker waard!
In november hebben Vincent en Claudia ons gevraagd of wij gastgezin wilde zijn voor een dekreu.
Spannend was het wel, omdat we de pup niet zelf uitkozen, maar dat hebben we met een gerust hart aan hen over kunnen laten!
De voorpret was al super leuk: een kaartje om ons te feliciteren met de gezinsuitbreiding, een naam verzinnen, alle foto's die we opgestuurd kregen en een waanzinnig leuk en uitgebreid puppy pakket. En nu Bowie bij ons is, kunnen we niet meer zonder hem!
Als Bowie wat ouder is, hopen wij dat hij voor heel veel mooie en lieve puppy's gaat zorgen. Maar met het geweldige karakter van hem en de andere honden die bij Vincent en Claudia opgroeien, hebben wij daar alle vertrouwen in!
Wat zijn wij blij met Puggle& Co! Toen ik geïnteresseerd was in een Puggle en contact heb gezocht kreeg ik gelijk reactie. Erg fijn en informatief zodat je gelijk weet waar je aan je aan toe bent en dus gelijk nog enthousiaster wordt!
Wij hebben uiteindelijk iets van een jaar op de wachtlijst gestaan maar werden in de tussentijd goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen en nieuwtjes. Heel fijn om zo betrokken te worden!
Toen het zo ver was en de pup er was zijn we er gaan kijken. Wat je ziet is echt een letterlijk en figuurlijk warm nest waar de hondjes goed worden verzorgd.
Ook krijg je alle nodige uitleg die je maar nodig hebt over het aanschaffen van een pup.
Toen we Ted (onze pup) gingen ophalen stond er een heel puppy pakket klaar, met voer, speeltjes, snacks en allemaal leuke extra's. Echt veel meer dan alleen de basis dus dat geeft wel aan hoe fijn Puggle&Co te werk gaat!

Wij zijn echt enorm blij met onze pup en het contact met Puggle&Co. Ik zou dan ook iedereen het aanraden hier een pup aan te schaffen, dan weet je tenminste zeker dat het goed zit!

Groetjes, ook van Ted!
Voor en tijdens de wachtlijst plaatsing voor een Puggle hebben we telefonisch en mail contact gehad met Puggle&Co om elkaar en de Puggle te leren kennen. In december zijn we bij Claudia en Vincent langs geweest om een verdere indruk te krijgen van de Puggle en hoe Puggle&Co het aanpakt. We waren erg onder de indruk!
In augustus 2018 was het dan eigenlijk zo ver; het nestje waar wij onze pup uit mochten kiezen was geboren. Voor die tijd zijn wij van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Vanaf de dag dat de pups waren geboren konden we 24/7 mee kijken op de webcam. In September was er een puppyshower georganiseerd en hebben wij onze Guus uitgekozen! Claudia heeft ons hierbij geholpen door de karaktertjes van de pups in kaart te hebben gebracht. Onze Guus had helaas een kleine ingreep nodig aan zijn neusje. Hiervan zijn wij direct op de hoogte gebracht. Guus is met enorm veel liefde behandeld. We hebben die week dagelijks contact gehad over het verloop van het herstel. Die transparantie en betrokkenheid vonden wij heel fijn.
Bij het ophalen van Guus kregen we een puppy pakket mee en een ingelijste foto van de puppy fotoshoot! Guus is inmiddels 1,5 week bij ons thuis. We genieten enorm van hem, hij doet het heel goed!
Puggle&Co is een echte aanrader! De honden worden met veel liefde en zorg behandeld. Tijdens de wachtlijst, na de geboorte van de pups en ook nu nog kunnen we met al onze vragen bij Puggle&co terecht. Nu natuurlijk ook met leuke foto's van Guus :-)
Claudia en Vincent, we willen jullie enorm bedanken voor alle goede zorgen en fijne communicatie! Guus heeft een goede basis gehad in de eerste 8 weken van zijn leventje. Wij nemen het nu met alle liefde van jullie over! Tot op de Puggle&Co dag!

Groetjes Boyd en Sarina

 

 

 

Reacties

Datum 7 september 2017

Naam Fred & Sandra Michielsen

Plaats Breda

Naam hond Benji

Telefoonnummer 06 20548788 

E-mailadres Sanmichielsen@gmail.com 

Bericht

Hallo allemaal, sinds begin september zijn wij de trotse (mede) eigenaren van Benji. We zijn heel blij dat we de eerste gastouders mogen zijn van Puggle & Co. We zijn naast de goede zorgen van Claudia en Vincent voor Benji ook enorm verwend met een mooi puppypakket een super leuk Puggle & Co kussen en allerlei andere leuke dingen. Benji is ontzettend lief en aanhankelijk. Gaat al heerlijk mee wandelen aan de lijn en heeft heerlijk geslapen in haar bench. We zijn erg blij met deze lieve aanwinst in ons gezin. Jullie gaan zeker vaker wat van ons en zeker van Benji horen!

 


Datum 17 juli 2017

Naam Stefan, Marleen & Fleur 

Plaats Zundert

Naam hond Roet

Telefoonnummer 

E-mailadres stefanluijten@gmail.com 

Bericht

Wij zijn sinds 17 juni de trotse ´ouders´ van onze nieuwe huisgenoot, onze puggle Roet. Claudia had ons vooraf gewaarschuwd dat we vaak de vraag zouden krijgen wat voor ras het is. En inderdaad, bijna iedere keer krijgen wij de vraag en dat lijdt dan tot een gesprek. Trots vertellen wij dan ons verhaal hoe wij tot het besluit zijn gekomen om voor een puggle te gaan en bij Puggle & Co terecht zijn gekomen. Vol lof over de begeleiding en communicatie met Puggle & Co. We werden altijd netjes op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes rondom de zwangerschap , geboorte en alle andere informatie die nog was. Ook werden er mooie foto’s op de site gezet van Puggle & Co. Op 22 april werd het nestje geboren en toen begon natuurlijk het aftellen naar het moment dat we een pup mochten komen uitkiezen J. Wat een schatjes waren het allemaal zeg!! De keuze was al redelijk snel duidelijk en we gingen voor onze, dame Roet en natuurlijk kreeg ze van onze dochter een roze halsbandje. We werden die dag goed en enthousiast ontvangen door Claudia en Vincent en ze namen alle tijd voor onze vragen en kregen ook tips. Toen werd er ook afgesproken wanneer we haar mochten komen halen en dat werd 17 juni!! Onze dochter heeft vol trots het boek mee naar school genomen om te laten weten dat wij een puppy hadden uitgekozen. Maar dat we nog even moesten wachten om haar om te halen, omdat ze eerst wat groter moet zijn. Dat wachten duurde uiteindelijk wel lang natuurlijk ;) Zaterdag 17 juni was het dan zover, we gingen richtingen Angeren om onze dame om te halen. Ze was natuurlijk al netjes gegroeid! Weer even gezellig met Claudia, Vincent en Kick gekletst en daar was het moment om onze Roet mee naar huis te nemen. Toch ook wel een gek gevoel om haar zo mee te nemen bij haar moeder, vader, de overige broertjes en zussen en Claudia – Vincent – Kick. Die hebben er natuurlijk alle weken met de volle aandacht, liefde en enthousiasme voor gezorgd. We hadden gehoopt dat Roet een rustige reis naar haar nieuwe omgeving zou krijgen, maar onze dochter was nogal enthousiast dus echt ‘rust’ heeft Roet niet gehad in de auto. Eenmaal thuis was het wel even een hele ontdekking in haar nieuwe omgeving. Overal even snuffelen en achter onze dochter aanlopen. Voor ons ook wel even zoeken naar wat nou goed is voor onze nieuwe huisgenoot, maar ik denk dat we dat ondertussen ook wel steeds beter weten. De nachten in de bench gaan goed. Alleen de eerste paar nachten was het in het begin een beetje piepen maar verder in de nacht niet gehoord. Roet is een enthousiast, speels, onderzoekend & lief dametje! Nogmaals Claudia, Vincent & Kick super bedankt voor alle informatie/begeleiding op wat voor manier dan ook!! Groetjes, Stefan, Marleen en Fleur.

                                                                                                            


Datum 15 juli 2017

Naam Rémon & Christa 

Plaats Grootebroek

Naam hond Mila

Telefoonnummer 

E-mailadres christabouwman@hotmail.com 

Bericht

Na enige tijd rondspeuren op internet in onze zoektocht naar het ras hond wat goed bij ons zou passen, kwamen wij uit bij een Puggle en ook al snel kwamen wij uit bij Puggle & Co. Uit de website blijkt al de passie en liefde die deze mensen voor hun honden voelen, dus dat voelde voor ons meteen goed. Wij schreven ons in op de wachtlijst en hoorden dat wij dan waarschijnlijk in het voorjaar in aanmerking kwamen voor een puppy. Via de mail werden wij goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Uiteindelijk werd op 22 april het nestje geboren en bleken wij niet als 4e, maar als 2e een puppy te mogen kiezen! Helemaal top, zeker gezien het feit wij uiteindelijk de pup, waar onze voorkeur naar uit ging, als de onze mochten bestempelen J Hollands welvaren, nieuwsgierig met een sterk eigen willetje, dat zou onze Mila worden! We zijn meerdere keren wezen kijken en steeds werd ruim de tijd voor ons genomen: koffie met een koekje, verhalen over haar vorderingen van de afgelopen tijd, spulletjes voor de ‘uitzet’ van Mila, alles was steeds keurig verzorgd. Mila mocht het weekend van 17 – 18 juni met ons mee, maar omdat wij 2 weken later vakantie hadden, hebben wij verzocht of zij iets langer bij Puggle & Co mocht blijven, zodat wij dan alle tijd voor haar zouden hebben: ondanks dat dit voor Vincent en Claudia best een hoop extra werk opleverde (want laten we eerlijk zijn: een puppy opvoeden kost best veel tijd), was dit geen enkel probleem als dit in het beste belang van de pup was. Daarom hebben wij onze Mila 2 weken later opgehaald dan dat haar broertjes en zusjes het nest hadden verlaten. Onwijs fijn dat dit zo kon! Inmiddels is Mila 2 weken bij ons en is ze zelfs een paar dagen mee geweest op vakantie: lekker ravotten in het bos en ’s avonds lekker aanschuiven wanneer er spelletjes gespeeld werden ;) Wij genieten onwijs van dit lieve, speelse, bij vlagen zeer eigenwijze maar ook leergierige hondje en zouden zeker niet meer zonder haar willen!

                                                                                        


Datum 8 juli 2017

Naam Martijn Heijnen

Plaats Stampersgat

Naam hond Timmy

Telefoonnummer 06 11808307 

E-mailadres martijnhejnen1977@gmail.com 

Bericht

Wij hadden reeds een puggle in huis, wij wilde graag een 2de hondje. Wij wilde heel graag een puggle. Via internet terecht gekomen met puggle en co. Het eerste contact voelde meteen vertrouwd. Super blij waren we toen bleek dat we toch in aanmerking kwamen voor een pup van Bono en Bounty. Wat ze heel leuk aan pakken is het op de hoogte houden van de toekomstige eigenaars. Zo kregen we een leuk kaartje thuis, regelmatig mailtjes en foto's van de pups. Na 4 weken na de geboorte mochten we dan eindelijk de pups komen bewonderen en er eentje uitkiezen. Dit verliep zeer gezellig met beschuit en muisjes. Je kunt merken dat dit gezin het echt doet omdat ze het leuk vinden o te doen, uit liefde voor de hondjes. Weer 4 weekjes verder het moment van ophalen. Zeer goede informatie mee gehad en natuurlijk onze TIMMY een super lieve en gezonde pup. Hij is nu een 4 weken bij ons. echt een schat van een hond, en ook merk je dat ze niet vanaf 0 bij je binnen zijn gekomen, maar al aan heel wat dingen gewend zijn(stofzuigen, kinderen, geluiden en lopen aan de riem). Kortom een leuk gezin die zeer goed voor de hondjes en de pups zorgen en ook na het ophalen van de pups heel betrokken blijven. Wij zouden ze zeker aanraden.

                                                                                                                            


Datum 7 juli 2017

Naam Jorran & Daisy

Plaats Wilhelminadorp

Naam hond Riva

Telefoonnummer 

E-mailadres Jmusters@zeelandnet.nl 

Bericht

Riva komt uit een gezin die met heel veel liefde haar eerste acht weken mocht opgroeien in een veilige omgeving. Ze heeft daar al een stuk basis opvoeding meegekregen waar wij op verder konden bouwen. Riva is een teefje met een eigen wil! Ze weet heel goed wanneer ze al moet luisteren! Ze speelt en ravot erg graag! Bedankt voor deze mooie lieve hond!!

                                                                                              


Datum 26 juni 2017

Naam Esther Schuurman

Plaats Nieuwleusen

Naam hond Puck

Telefoonnummer 06 29092928 

E-mailadres estherschuurman@live.nl 

Bericht

In 2014 is mijn Beagle Kaya overleden, het heeft even geduurd voordat ik toe was aan een nieuwe hond. En ja wat voor hond wil je dan... Een Beagle vind ik nog steeds een pracht hond, een mops vind ik ook een mooie hond maar vind ik te klein. Nou dan is de Puggle toch de ideale hond. En wat waren we welkom bij Puggle&Co, in december zijn we voor het eerst geweest, Bailey had toen een nestje en daar hebben we gekeken. Het voelde direct goed toen ik daar kwam! Wat een gastvrije mensen! Ik stond als 2e op de wachtlijst voor het nest van Bounty, dus het wachten kon beginnen. Op een gegeven moment kreeg ik een berichtje dat ik als 1e op de lijst stond. En ja hoor op 22 april werden er 8 pups geboren, vrijdag 19 mei was het zover, ik mocht de pup uitzoeken en mijn keuze viel op mevrouwtje oranje, Puck heeft ze als naam gekregen! En op zaterdag 17 juni mocht ik Puck ophalen! Op huis aan met een prachtig puppy box! Puck is nu een dikke week bij me en wat is het een scheet, ze heeft al heel veel geleerd bij Puggle&Co! Claudia, Vincent en Kick bedankt voor alles!

                                                                                                   


Datum 26 juni 2017

Naam Paulien ter Horst

Plaats Heerlen

Naam hond Dex

Telefoonnummer 06 41456568 

E-mailadres pa_terhorst@hotmail.com 

Bericht

Na het overlijden van mijn 16 jarige mops ,wilde ik eigenlijk geen hond meer,maar toen ging ik een beetje rondsnuffelen op internet en kwam ik bij Puggle&co.Hier zag ik voor het eerst de Puggle en dit hondje sprak mij meteen aan,ook de site zag er goed en vertrouwd uit.Na contact met hun op te nemen waar ik ook antwoord kreeg op mijn vragen ,heb ik mij ingeschreven voor het eerst volgende nestje. Het had wat voeten in aarde maar op 17-6 werd ik de trotse bezitter van een mooie pup,een reutje. Dankzij de inzet van de fokkers van Puggle&co heb ik gekregen wat ik wilde,namenlijk een reu want er waren er maar 2. Je kunt zien dat hun het beste met de hondjes voor hebben en hier ook veel tijd aan besteden,want de pup die ik meekreeg luisterd al naar zijn naam, is gewend aan zijn riempje en ook slapen en eten gaat prima,dankzij hun inzet. Nogmaals bedankt voor de mooie pup en het leuke, welkome ontvangst. Voor een ieder die een goede,mooie en met liefde gefokte pup wil moet zeker bij Puggle&co zijn. Groetjes Paulien uit Heerlen.


Datum 17 juni 2017

Naam Judith Koudenburg

Plaats Dordrecht

Naam hond Suus

Telefoonnummer 

E-mailadres j.koudenburg@gmail.com 

Bericht

Al heel lang wilde ik een hond en na veel zoeken en rassen vergelijken ging mijn interesse uit naar de Puggle. Maar alleen informatie van internet is ook maar zo klinisch, dus wilde ik graag eerst eens kennismaken. Bij Puggle & Co was ik, zonder dat ik al wist of ik wel een hondje zou willen kopen, direct welkom met al mijn vragen en zorgen. Shame on me... úren heb ik ze van hun tijd beroofd. Het was gewoonweg hartstikke fijn en gezellig! :-) Tja, en na het zien van hun roedel en dat geweldige gesprek met Claudia (en later ook Vincent) was ik verkocht. Prompt had ik geluk met de wachtlijst: door enkele afhakers en een uitzonderlijk groot nest was het laatste hondje direct voor mij. Ze waren stuk voor stuk leuk op hun eigen manier, dus dat ik niet kon kiezen vond ik geen enkel probleem. En hoe het kwam kwam het, maar ik ging uiteindelijk eergisteren toch maar mooi met het hondje van mijn voorkeur naar huis. Wat voelde ik me schuldig om Suus bij de moeder en dit warme gezin weg te halen. Het moet toch enorm moeilijk zijn om afscheid te nemen van al die lieve pups waar je zoveel energie, tijd en liefde in hebt gestoken. Ik doe het ze niet na. Respect! Want dát er aandacht aan de hondjes besteed wordt daar kan je zeker van zijn. Wát een sociaal, vrij, lief, ondernemend, stoer, ondeugend, gezellig, eigenwijs, aanhankelijk hondje heb ik in huis!!! Suus slaapt vanaf de eerste nacht zonder huilen in de bench. Aan één stuk door van kwart voor elf tot zes uur. Ze luistert naar haar naam, loopt aan een riempje, is niet bang voor verkeer, begroet iedereen zonder angst, is gezond nieuwsgierig, lekker aanhankelijk en speels, een schat met kinderen en verzot op slippers, kettinkjes, oorlellen en veters... :-) Als ze al eens ergens van schrikt, herpakt ze zich snel en dan wint de nieuwsgierigheid het van de angst en probeert ze het gewoon opnieuw. Zo vond ze bijvoorbeeld de rit naar huis heel spannend en stressvol en was ze echt wel een beetje bang. Maar ondanks dat, kon ik haar vandaag al alleen in de auto meenemen. Na een paar keer corrigeren begreep ze dat ze niet bij me op schoot kon en ging ze lekker liggen slapen op de passagiersstoel. En ook al was het geluid van een winkelwagentje eerst even heel eng, twee minuten later liet ze zich in datzelfde winkelwagentje prinsheerlijk rondrijden. Een tip: trek wat meer tijd uit voor je boodschappen, want een bekijks dat we hadden... :-) Ik realiseer me heel goed dat de basis die Claudia, Vincent en niet te vergeten Kick, aan de puppy's geven, zéér uitzonderlijk is. In mijn ogen een onbetaalbaar iets! Een betere start kan een hondje en dus ook het baasje zich niet wensen. Dat nemen ze de rest van hun leven mee. Daar ben ik van overtuigd! Dus... ontzettend bedankt voor alle goede zorgen, jullie luisterend oor, de liters koffie, de gastvrijheid, het duidelijke puppy-handboek, het zéér overvloedige puppy-pakket (ik heb nog geen speeltje hoeven kopen) en natuurlijk het allerbelangrijkste: bedankt voor 'mijn' Suus! Ik kan haar nu al niet meer wegdenken uit mijn leven en beloof jullie dat ik heel, heel goed voor haar zal zorgen! x


Datum 15 juni 2017

Naam Sonja Heeren

Plaats St. Willebrord

Naam hond Toby

Telefoonnummer 

E-mailadres info@boefje.net

Bericht

Hallo allemaal, wat een fantastisch gezin om een puppy te mogen gaan halen. Alles was super voorbereid en perfect geregeld. Onze Toby is al heel goed opgevoed door jullie. Daarbij voor ons een groot rijkdom voor ons gezin. Heel hartelijk bedankt voor alles. Groetjes van Sonja.

                                                                              


Datum 17 februari 2017

Naam Familie Kruisbergen

Plaats Beuningen

Naam hond Kylo

Telefoonnummer 

E-mailadres kruisbergen@kpnplanet.nl 

Bericht

Wij zijn de trotse eigenaren van Kylo. Wij zijn bij Puggle&co terecht gekomen,doordat we op zoek waren naar een speciaal cadeau en uiteraard een maatje voor onze zoon. Vanaf dag één hadden we ook een klik met Claudia,Vincent en Kick en uiteraard hun lieve Puggle bende... Kylo is een een echte knuffelhond,maar ook zeker super ondeugend en lekker eigenwijs! Zijn karakter sluit ook aardig aan op onze zoon(het hadden broertjes kunnen zijn). Maatjes voor het leven.

  


Datum 13 februari 2017

Naam Familie Verhoef

Plaats Leidschendam

Naam hond Bobbie

Telefoonnummer 

E-mailadres brendverhoef@hotmail.com 

Bericht

Sinds 2 weken is Bobbie onderdeel van ons gezin. Een half jaar geleden zijn wij bij Puggle&co op de wachtlijst geplaatst voor het nestje van, naar later bleek ;-), 2 december. We hadden het niet beter kunnen treffen. Bobbie is de eerste 8 weken opgegroeid in een liefdevol huis. Vanaf het eerste moment is het contact super geweest. Veel informatie over het wel en wee van de pups. Ze is goed gesocialiseerd. Bobbie is een blij, spontaan, ondeugend meisje. En ook nog eens super knap. Maar dat vindt elke nieuwe baas natuurlijk. Dank aan Vincent&Claudia van Puggle&Co. Wij zien uit naar de samenkomst met de broertjes en zusjes.


Datum 13 februari 2017

Naam Stevie & Twan

Plaats Vianen

Naam hond Yellow

Telefoonnummer 06 27304466 

E-mailadres Stevie_verhaag@Hotmail.com 

Bericht

Wij zijn de trotse eigenaren van Yellow! Via Kees en Kris (de eigenaren van vader puggle Moos) zijn wij in contact gekomen met puggle&co. En wat zijn wij blij dat onze Yellow via deze weg op ons pad gekomen is! Een hele fijne tijd heeft zij gehad bij jullie! Beter hadden we het niet kunnen wensen. We kijken uit naar de Puppy meeting waar wij en de pups elkaar weer zullen zien! Leuk dat we zo goed met elkaar in contact kunnen blijven, ook via de groepsapp met de andere trotse eigenaren van Yellow der broertjes en zusjes. Ik waardeer jullie zorg en betrokkenheid bij de pups enorm! Super bedankt voor jullie goede zorgen! Wij gaan nu van onze lieve Yellow genieten. Ze doet heel heel goed bij ons in huis met de katten en de paarden, Is lekker actief, nergens bang voor, heel ondernemend en vooral heel lief! Heel veel liefs, Stevie, Twan en Yellow

 


Datum 1 februari 2017

Naam Steffi Jansen & Henri Verhees 

Plaats Dongen

Naam hond Pepper

Telefoonnummer 06 38108474 

E-mailadres henri_verhees@hotmail.com 

Bericht

Bij Puggle & Co terecht gekomen voor de aanschaf van onze eerste hond. Geen moment spijt van gehad, vanaf het eerste contact tot nadat de pup opgehaald is een prettig gevoel gehad bij jullie. De persoonlijke touch die jullie er aan geven, voelde voor ons erg prettig. Ook erg fijn te merken dat de honden in een huiselijke en warme omgeving opgroeien met aandacht voor hun welzijn en gezondheid. Pepper doet het heel erg goed en voelt zich al aardig thuis. We kunnen hem nu al niet meer missen!


Datum 29 januari 2017

Naam Familie Oomkens

Plaats Rotterdam

Naam hond Koda

Telefoonnummer 06 57059765 

E-mailadres Oomkens-adams@kpnplanet.nl 

Bericht

Koda is lekker actief. Een echt voetballertje. De bal samen met zijn olifanten knuffel zijn zijn favoriet. Na het spelen moet hij natuurlijk even wat drinken en daarna lekker slapen. Koda komt uit een gezin die heel goed voor hem gezorgd heeft. Hij mocht zijn eerste acht weken opgroeien in een veilige omgeving en bij liefdevolle mensen. Hij heeft het fantastisch bij jullie gehad. Wij en Koda Zijn jullie dankbaar voor de goede zorgen. Koda zal hier verder met liefde opgroeien en verzorgd worden.

                                                                                                

                                                                                                                 

 

  • Bear

  • Cody

  • Kaya

  • Mattie

  • Mila

  • Mila

  • Roet

  • Timmie

  • Suus

  • Riva