Gastenboek

Het uitvliegen van de pups is nooit het leukste moment. Om die reden zouden wij van Puggle & Co het ook enorm waarderen als u een bericht zou willen plaatsen over hoe het gaat met uw pup, maar ook hoe u onze samenwerking ervaren heeft. Hier doen wij graag ons voordeel mee en delen dit graag met toekomstige nieuwe bezitters van een Puggle-pup.

Laat u reactie achter 

Schrijf een bericht

Na 14 maanden wachten was het dan zover , na een tijd op de wachtlijst te staan en elke keer op de hoogte te zijn gehouden door Claudia en Vincent mocht ik als eerste een pup uitkiezen .
Na wat info the hebben gegeven over de woonsituatie , wat ik precies zocht in een pup etc mocht ik langskomen om de pup uit te kiezen .
Als eerste en dan 7 te leuke pups zien werd een lastige opgaven dacht ik maar niets was minder waar , bij binnenkomst al een super goed gevoel over Claudia en Vincent die echt hart en ziel geven voor de pups en de andere puggles !
Na kort gesprek waren we er zo uit Claudia had de karakters van de pups in kaart gebracht en mijn keuze kwamen overeen het werd Johnson en het is een super match !!
De zorg en tijd die deze mensen er aan besteden is bewonderenswaardig en de dan ook nog een mooie puppyschoot waar een hoop geduld voor nodig is maar niks is teveel !!
Ik kan iedereen aanraden bij deze mensen .

Claudia en Vincent hartstikke bedankt voor de eerste weken van johnson en we gaan elkaar op de puggle dag weer zien .

Gr

Rene en johnson
Toen we besloten hadden dat we een Puggle wilde begon onze zoektocht.
We kwamen terecht op de site van Puggle & co.
Dit voelde vanaf het begin al goed, We kregen via de mail informatie.
Al snel volgde onze inschrijving.
We werden via de mail op de hoogte gehouden over de dekking,Echo's ,dracht bevalling, noem maar op.
We voelde ons enorm betrokken. Ook mochten we de pups 8 weken lang volgen via een webcam.
Toen de pups 4 weken oud waren mochten
We een uitkiezen.
We werden ontzettend gastvrij ontvangen en kregen goede advies over de keuze van de pup. Joep is ons nieuwe aanwinst.
Na ruim een jaar op de wachtlijst te hebben gestaan hadden we dan eindelijk onze pup !! Nog 4 weken wachten voordat we Joep mochten halen.
Vorige week was het eindelijk zo ver.
Bij het ophalen kregen we ook een puppy pakket mee. Met o.a een riem halsband brokjes en een puppy handboek. Super lief en handig!
Joep is nu 1 week bij ons en niet meer weg te denken uit ons gezin.
We willen Vincent en Claudia ontzettend bedanken voor deze geweldige puggle pup.
We zullen zeker puggle en co aanraden als je opzoek bent naar een puggle.

Lieve Groetjes Hendri,Laura,Sophie & Bram en een pootje namens Joep !
De wens van een hond was er al een hele tijd. Na veel nadenken, internet afspeuren en discussiëren kwam er bij ons uit dat we voor een Puggle wilde gaan.
Na diverse websites van kennels bezocht te hebben sprong Puggle & Co er al gauw uit.

Natuurlijk hadden we veel vragen en waren nieuwsgierig, niet veel later kregen we uitgebreid de informatie waar we om vroegen.
Dat voelde meteen heel fijn, open en vertrouwd en lieten ons inschrijven op de wachtlijst.

Na anderhalf jaar hebben wij nu een hele lieve Puggle in huis.
Van begin tot eind zijn we van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden.
We hebben zowel de papa en mama als de pups op de voet kunnen volgen en zo zien ontwikkelen.

Wij willen Vincent en Claudia dan ook zeker bedanken voor de moeite, fijne communicatie, openheid, huiselijk gevoel en vertrouwen.
En zullen zeker in contact blijven en de ontwikkelingen en groei van onze Jax blijven delen.

Dank jullie wel!

Veel liefs van ons!
Belgie, september 2017, toen viel de beslissing en schreven we ons in op de wachtlijst. Vanaf dat moment leefden we mee met de volledige puggle familie. Het nestje van Bailey, de mislukte zwangerschap van Bounty, de komst van Bobby. En toen kwam het heugelijke nieuws dat Benji een pupje voor ons verwachtte. Het aftellen kon beginnen.

Als absolute leek kon ik steeds bij Claudia en Vincent terecht met al mijn vragen. En ondertussen zagen wij Lana opgroeien tot een speelse, sociale en gelukkige pup. Door de webcam maakte ze al deel uit van ons gezin ook al leefde ze 190 km verderop.

We leefden toe naar het moment waarop we haar konden ophalen. Voorzien van wijze raad, nuttige informatie en een box met onmisbare spulletjes konden we vertrekken.

Claudia en Vincent, de zorg die jullie voorzien, de liefde die jullie hebben en geven aan jullie honden en pups is bewonderenswaardig. Lana kreeg de allerbeste opvoeding en groeide de eerste weken op in een liefdevolle omgeving. Bedankt voor alle goede zorgen en nu zullen wij haar een mooi thuis bezorgen. Tot op de volgende puggle wandeling !
Vanaf dag 1 zijn wij gastvrij ontvangen.
En wat zijn ze leuk, Puggle's!

Claudia en Vincent zijn hele lieve mensen, die weten wat ze doen. En dat doen ze goed!

Wij waren meteen verliefd en schreven ons eind vorig jaar in voor het komende nest. Claudia en vincent hielden ons met alles op de hoogte. We mochten zelfs mee met hun jaarlijkse wandeling met alle Puggle&Co puppy's toen wij nog geen pup hadden. Dat was super leuk om mee te maken, zo kregen we een compleet beeld van de Puggle. Deze zomer is het nest van Benji en Bono geboren waar voor ons een pup tussen zat! Wat een feest! Bij Puggle&Co proberen ze je zoveel mogelijk bij alles te betrekken. Zo konden wij vanaf dag 1 live vanuit een app alles volgen via een webcam, super leuk (en verslavend haha). Ze organiseren bij het keuze moment een super gave puppyshower en alle pups krijgen een fotoshoot.

Vandaag was het zover: Onze puggle pup Mango mocht mee naar huis!
Ontzettend spannend voor Mango, maar wat deed ze dit super goed!

Ze heeft een geweldige tijd bij Claudia en Vincent gehad.
Een betere basis had ik mij niet kunnen wensen voor Mango!

Claudia en Vincent ontzettend bedankt voor alles en ik kan niet anders zeggen dat ik iedereen jullie kan aanraden!

Groetjes,

Micha en Melissa
Ik ben Mireille en woon met mijn man en 3 kinderen (12, 8 en 4 jaar) in het midden van het land.
Op een ochtend in juni (2017) werd ik “gek” van mijn jongste zoon. Hij bleef maar vragen om een hondje, tot huilens toe. Ik ben toen internet af gaan struinen om te kijken of ik dan een ras zou zien die ik leuk zou vinden, ik heb zelf altijd alleen maar katten gehad. Ik dacht eigenlijk dat dat niet zou lukken, tot ik een Puggle zag…en tja, toen was ik verliefd! Ik kwam al snel bij de site van Puggle & Co terecht. Ik heb gelijk een mail gestuurd met allemaal vragen, ook de wachtlijst. We kregen al snel een lief mailtje terug, maar ook de melding dat we in ieder geval een pup konden uitkiezen in het voorjaar van 2018, maar heel misschien al in het najaar van 2017. Wij hebben ons op de wachtlijst laten zetten en zijn er gewoon vanuit gegaan dat het 2018 zou worden. Totdat we begin oktober een mailtje kregen dat Bailey drachtig was van waarschijnlijk 5-6 pups en wij nummer 4 waren op de wachtlijst. We hebben hier toen uiteraard een vreugdedansje gemaakt. Op 3 november zijn de pups geboren en wij konden 24/7 met een webcam meekijken. Dat was supergaaf! Je ziet niet alleen de pups maar ook hoeveel liefde de pups krijgen. Niet alleen van de lieve Bailey, maar ook van Vincent, Claudia en Kick. Na 4 weken mochten we een pup uitkiezen. Er waren er nog 2 over, maar met een gezin van 5, met allemaal een andere voorkeur, is dat nog best lastig. We hebben alle tijd gekregen om de juiste keuze te maken onder het genot van een drankje en wat lekkers. Met een goed gevoel hebben wij voor onze Mila gekozen. We moesten nog wel een paar weekjes geduld hebben. Op 27 december mochten we haar dan eindelijk halen! Mila is hier nu bijna 2 weken en ze voelt zich al helemaal thuis. Ze is echt een schat!!!
Over Puggle & Co niks anders dan lof. Je krijgt een lief kaartje om je te feliciteren met je toekomstige gezinsuitbreiding als je je op de wachtlijst laat zetten, wordt telkens per mail op de hoogte gebracht, krijgt een puppy handboek als je een pup komt uitkiezen en nog een heel leuk puppypakket en mooie foto van je pup als je hem/haar komt halen. Bij het ophalen luisterde Mila al naar haar naam en ging netjes zitten als ze een snoepje kreeg. Zelfs nu ze hier is ook veel contact om te vragen hoe het met Mila gaat. Na een paar dagen was het tenslotte oud en nieuw en is het toch even afwachten hoe iedere pup daarop reageert. Mila heeft oud en nieuw in ieder geval in diepe slaap doorgebracht!
Wij hebben op 27 december onze eigen Puggle-pup mogen ophalen. Mattie is de zoon van Bailey en Bono, lievere ouders had hij zich niet kunnen wensen.

We hebben echt een superleuke voorbereiding gehad. We werden op de hoogte gehouden via de mail, app en webcam. Onze kinderen mochten vragen stellen zoveel ze wilden, Claudia en Vincent hadden overal een antwoord op.
Zelfs nu Mattie bij ons woont, kunnen we altijd voor advies bij hun terecht. Alle pups zijn liefdevol verzorgd en dat is echt te merken.

Dank je wel voor alle liefde en zorg die jullie aan Mattie (en natuurlijk de andere pups) gegeven hebben. We gaan er voor zorgen dat hij het bij ons net zo goed krijgt als bij jullie. Op naar het mooie weer zodat we lange wandelingen kunnen gaan maken.
Ook wij hebben een pup uit het nest van Bailey en Bono (november 2017).
3 november zijn de pups geboren en 4 weken later mochten we de pups bekijken en mochten wij er ook 1 uitkiezen. Onze dochter was gelijk verliefd op mevrouwtje paars, we hebben haar de naam Cody gegeven ze is de witte pup van het stel.
Geweldig druk speels en een lief hondje,
vanaf het moment dat Bailey met de bevalling begon werden we op de hoogte gehouden, dag en nacht konden we mee kijken met een geplaatste cam op de werpkist. Ook kregen we foto`s en filmpjes toe gestuurd. We mochten Cody op 28 december ophalen. Je krijgt veel uitleg en info mee.
Super warm en een liefdevol gezin, Claudia en Vincent zijn erg open en betrokken bij alle pups en de nieuwe eigenaren .Kort om wij zullen iedereen die evt geinteresseerd is in een puggle pup aanraden om met puggle & co contact op te nemen.

Groeten familie Dekkers
Wat hebben wij een heerlijke pup opgehaald bij Puggle&Co. Je kunt merken dat hij de eerste 8 weken is opgegroeid in een liefdevol gezin. Ook wij werden altijd hartelijk ontvangen. Met veel geduld informeerde Claudia en Vincent ons over hun puggles en de pups. Tussendoor ontvingen we nog leuke foto's en filmpjes en het 24/7 meekijken via de webcam is een feest. Daardoor start de voorpret ook voor de toekomstige baasjes al bij de geboorte van de pups. Heel erg bedankt voor onze lieve Bear en veel geluk met jullie toekomstige nestjes.
Wij hebben een pup uit het nest van Bailey en Bono ( november 2017) wij hebben Kaya vanmorgen opgehaald.
Dat wij op de wachtlijst kwamen mochten wij langs komen om de pups van het vorige nestje te komen bekijken. Wat was dat leuk en zo konden we kennis maken met Vincent en Claudia en de honden.

Sinds dit nestje konden we meekijken als toekomstige baasjes met de cam. Dit was echt super om te volgen. Ook werden we op de hoogte gehouden van alles dmv mail/Facebook. Hierop kwamen mooie foto's en videos.
Met 4 weken mochten we een pup uitzoeken en haar een naam geven. Zodat ze al konden wennen aan de naam.
Vandaag was het dan 'eindelijk' zover dat we Kaya mochten halen bij 8 weken.

Wij willen Vincent en Claudia onwijs bedanken voor alle liefde en aandacht die ze de pups gegeven hebben. Als er mensen zijn die een groot hart voor de honden hebben zijn hun het wel.
Echt zo fijn!!

Liefs Familie Vos

 

 

 

Reacties

Datum 7 september 2017

Naam Fred & Sandra Michielsen

Plaats Breda

Naam hond Benji

Telefoonnummer 06 20548788 

E-mailadres Sanmichielsen@gmail.com 

Bericht

Hallo allemaal, sinds begin september zijn wij de trotse (mede) eigenaren van Benji. We zijn heel blij dat we de eerste gastouders mogen zijn van Puggle & Co. We zijn naast de goede zorgen van Claudia en Vincent voor Benji ook enorm verwend met een mooi puppypakket een super leuk Puggle & Co kussen en allerlei andere leuke dingen. Benji is ontzettend lief en aanhankelijk. Gaat al heerlijk mee wandelen aan de lijn en heeft heerlijk geslapen in haar bench. We zijn erg blij met deze lieve aanwinst in ons gezin. Jullie gaan zeker vaker wat van ons en zeker van Benji horen!

 


Datum 17 juli 2017

Naam Stefan, Marleen & Fleur 

Plaats Zundert

Naam hond Roet

Telefoonnummer 

E-mailadres stefanluijten@gmail.com 

Bericht

Wij zijn sinds 17 juni de trotse ´ouders´ van onze nieuwe huisgenoot, onze puggle Roet. Claudia had ons vooraf gewaarschuwd dat we vaak de vraag zouden krijgen wat voor ras het is. En inderdaad, bijna iedere keer krijgen wij de vraag en dat lijdt dan tot een gesprek. Trots vertellen wij dan ons verhaal hoe wij tot het besluit zijn gekomen om voor een puggle te gaan en bij Puggle & Co terecht zijn gekomen. Vol lof over de begeleiding en communicatie met Puggle & Co. We werden altijd netjes op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes rondom de zwangerschap , geboorte en alle andere informatie die nog was. Ook werden er mooie foto’s op de site gezet van Puggle & Co. Op 22 april werd het nestje geboren en toen begon natuurlijk het aftellen naar het moment dat we een pup mochten komen uitkiezen J. Wat een schatjes waren het allemaal zeg!! De keuze was al redelijk snel duidelijk en we gingen voor onze, dame Roet en natuurlijk kreeg ze van onze dochter een roze halsbandje. We werden die dag goed en enthousiast ontvangen door Claudia en Vincent en ze namen alle tijd voor onze vragen en kregen ook tips. Toen werd er ook afgesproken wanneer we haar mochten komen halen en dat werd 17 juni!! Onze dochter heeft vol trots het boek mee naar school genomen om te laten weten dat wij een puppy hadden uitgekozen. Maar dat we nog even moesten wachten om haar om te halen, omdat ze eerst wat groter moet zijn. Dat wachten duurde uiteindelijk wel lang natuurlijk ;) Zaterdag 17 juni was het dan zover, we gingen richtingen Angeren om onze dame om te halen. Ze was natuurlijk al netjes gegroeid! Weer even gezellig met Claudia, Vincent en Kick gekletst en daar was het moment om onze Roet mee naar huis te nemen. Toch ook wel een gek gevoel om haar zo mee te nemen bij haar moeder, vader, de overige broertjes en zussen en Claudia – Vincent – Kick. Die hebben er natuurlijk alle weken met de volle aandacht, liefde en enthousiasme voor gezorgd. We hadden gehoopt dat Roet een rustige reis naar haar nieuwe omgeving zou krijgen, maar onze dochter was nogal enthousiast dus echt ‘rust’ heeft Roet niet gehad in de auto. Eenmaal thuis was het wel even een hele ontdekking in haar nieuwe omgeving. Overal even snuffelen en achter onze dochter aanlopen. Voor ons ook wel even zoeken naar wat nou goed is voor onze nieuwe huisgenoot, maar ik denk dat we dat ondertussen ook wel steeds beter weten. De nachten in de bench gaan goed. Alleen de eerste paar nachten was het in het begin een beetje piepen maar verder in de nacht niet gehoord. Roet is een enthousiast, speels, onderzoekend & lief dametje! Nogmaals Claudia, Vincent & Kick super bedankt voor alle informatie/begeleiding op wat voor manier dan ook!! Groetjes, Stefan, Marleen en Fleur.

                                                                                                            


Datum 15 juli 2017

Naam Rémon & Christa 

Plaats Grootebroek

Naam hond Mila

Telefoonnummer 

E-mailadres christabouwman@hotmail.com 

Bericht

Na enige tijd rondspeuren op internet in onze zoektocht naar het ras hond wat goed bij ons zou passen, kwamen wij uit bij een Puggle en ook al snel kwamen wij uit bij Puggle & Co. Uit de website blijkt al de passie en liefde die deze mensen voor hun honden voelen, dus dat voelde voor ons meteen goed. Wij schreven ons in op de wachtlijst en hoorden dat wij dan waarschijnlijk in het voorjaar in aanmerking kwamen voor een puppy. Via de mail werden wij goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Uiteindelijk werd op 22 april het nestje geboren en bleken wij niet als 4e, maar als 2e een puppy te mogen kiezen! Helemaal top, zeker gezien het feit wij uiteindelijk de pup, waar onze voorkeur naar uit ging, als de onze mochten bestempelen J Hollands welvaren, nieuwsgierig met een sterk eigen willetje, dat zou onze Mila worden! We zijn meerdere keren wezen kijken en steeds werd ruim de tijd voor ons genomen: koffie met een koekje, verhalen over haar vorderingen van de afgelopen tijd, spulletjes voor de ‘uitzet’ van Mila, alles was steeds keurig verzorgd. Mila mocht het weekend van 17 – 18 juni met ons mee, maar omdat wij 2 weken later vakantie hadden, hebben wij verzocht of zij iets langer bij Puggle & Co mocht blijven, zodat wij dan alle tijd voor haar zouden hebben: ondanks dat dit voor Vincent en Claudia best een hoop extra werk opleverde (want laten we eerlijk zijn: een puppy opvoeden kost best veel tijd), was dit geen enkel probleem als dit in het beste belang van de pup was. Daarom hebben wij onze Mila 2 weken later opgehaald dan dat haar broertjes en zusjes het nest hadden verlaten. Onwijs fijn dat dit zo kon! Inmiddels is Mila 2 weken bij ons en is ze zelfs een paar dagen mee geweest op vakantie: lekker ravotten in het bos en ’s avonds lekker aanschuiven wanneer er spelletjes gespeeld werden ;) Wij genieten onwijs van dit lieve, speelse, bij vlagen zeer eigenwijze maar ook leergierige hondje en zouden zeker niet meer zonder haar willen!

                                                                                        


Datum 8 juli 2017

Naam Martijn Heijnen

Plaats Stampersgat

Naam hond Timmy

Telefoonnummer 06 11808307 

E-mailadres martijnhejnen1977@gmail.com 

Bericht

Wij hadden reeds een puggle in huis, wij wilde graag een 2de hondje. Wij wilde heel graag een puggle. Via internet terecht gekomen met puggle en co. Het eerste contact voelde meteen vertrouwd. Super blij waren we toen bleek dat we toch in aanmerking kwamen voor een pup van Bono en Bounty. Wat ze heel leuk aan pakken is het op de hoogte houden van de toekomstige eigenaars. Zo kregen we een leuk kaartje thuis, regelmatig mailtjes en foto's van de pups. Na 4 weken na de geboorte mochten we dan eindelijk de pups komen bewonderen en er eentje uitkiezen. Dit verliep zeer gezellig met beschuit en muisjes. Je kunt merken dat dit gezin het echt doet omdat ze het leuk vinden o te doen, uit liefde voor de hondjes. Weer 4 weekjes verder het moment van ophalen. Zeer goede informatie mee gehad en natuurlijk onze TIMMY een super lieve en gezonde pup. Hij is nu een 4 weken bij ons. echt een schat van een hond, en ook merk je dat ze niet vanaf 0 bij je binnen zijn gekomen, maar al aan heel wat dingen gewend zijn(stofzuigen, kinderen, geluiden en lopen aan de riem). Kortom een leuk gezin die zeer goed voor de hondjes en de pups zorgen en ook na het ophalen van de pups heel betrokken blijven. Wij zouden ze zeker aanraden.

                                                                                                                            


Datum 7 juli 2017

Naam Jorran & Daisy

Plaats Wilhelminadorp

Naam hond Riva

Telefoonnummer 

E-mailadres Jmusters@zeelandnet.nl 

Bericht

Riva komt uit een gezin die met heel veel liefde haar eerste acht weken mocht opgroeien in een veilige omgeving. Ze heeft daar al een stuk basis opvoeding meegekregen waar wij op verder konden bouwen. Riva is een teefje met een eigen wil! Ze weet heel goed wanneer ze al moet luisteren! Ze speelt en ravot erg graag! Bedankt voor deze mooie lieve hond!!

                                                                                              


Datum 26 juni 2017

Naam Esther Schuurman

Plaats Nieuwleusen

Naam hond Puck

Telefoonnummer 06 29092928 

E-mailadres estherschuurman@live.nl 

Bericht

In 2014 is mijn Beagle Kaya overleden, het heeft even geduurd voordat ik toe was aan een nieuwe hond. En ja wat voor hond wil je dan... Een Beagle vind ik nog steeds een pracht hond, een mops vind ik ook een mooie hond maar vind ik te klein. Nou dan is de Puggle toch de ideale hond. En wat waren we welkom bij Puggle&Co, in december zijn we voor het eerst geweest, Bailey had toen een nestje en daar hebben we gekeken. Het voelde direct goed toen ik daar kwam! Wat een gastvrije mensen! Ik stond als 2e op de wachtlijst voor het nest van Bounty, dus het wachten kon beginnen. Op een gegeven moment kreeg ik een berichtje dat ik als 1e op de lijst stond. En ja hoor op 22 april werden er 8 pups geboren, vrijdag 19 mei was het zover, ik mocht de pup uitzoeken en mijn keuze viel op mevrouwtje oranje, Puck heeft ze als naam gekregen! En op zaterdag 17 juni mocht ik Puck ophalen! Op huis aan met een prachtig puppy box! Puck is nu een dikke week bij me en wat is het een scheet, ze heeft al heel veel geleerd bij Puggle&Co! Claudia, Vincent en Kick bedankt voor alles!

                                                                                                   


Datum 26 juni 2017

Naam Paulien ter Horst

Plaats Heerlen

Naam hond Dex

Telefoonnummer 06 41456568 

E-mailadres pa_terhorst@hotmail.com 

Bericht

Na het overlijden van mijn 16 jarige mops ,wilde ik eigenlijk geen hond meer,maar toen ging ik een beetje rondsnuffelen op internet en kwam ik bij Puggle&co.Hier zag ik voor het eerst de Puggle en dit hondje sprak mij meteen aan,ook de site zag er goed en vertrouwd uit.Na contact met hun op te nemen waar ik ook antwoord kreeg op mijn vragen ,heb ik mij ingeschreven voor het eerst volgende nestje. Het had wat voeten in aarde maar op 17-6 werd ik de trotse bezitter van een mooie pup,een reutje. Dankzij de inzet van de fokkers van Puggle&co heb ik gekregen wat ik wilde,namenlijk een reu want er waren er maar 2. Je kunt zien dat hun het beste met de hondjes voor hebben en hier ook veel tijd aan besteden,want de pup die ik meekreeg luisterd al naar zijn naam, is gewend aan zijn riempje en ook slapen en eten gaat prima,dankzij hun inzet. Nogmaals bedankt voor de mooie pup en het leuke, welkome ontvangst. Voor een ieder die een goede,mooie en met liefde gefokte pup wil moet zeker bij Puggle&co zijn. Groetjes Paulien uit Heerlen.


Datum 17 juni 2017

Naam Judith Koudenburg

Plaats Dordrecht

Naam hond Suus

Telefoonnummer 

E-mailadres j.koudenburg@gmail.com 

Bericht

Al heel lang wilde ik een hond en na veel zoeken en rassen vergelijken ging mijn interesse uit naar de Puggle. Maar alleen informatie van internet is ook maar zo klinisch, dus wilde ik graag eerst eens kennismaken. Bij Puggle & Co was ik, zonder dat ik al wist of ik wel een hondje zou willen kopen, direct welkom met al mijn vragen en zorgen. Shame on me... úren heb ik ze van hun tijd beroofd. Het was gewoonweg hartstikke fijn en gezellig! :-) Tja, en na het zien van hun roedel en dat geweldige gesprek met Claudia (en later ook Vincent) was ik verkocht. Prompt had ik geluk met de wachtlijst: door enkele afhakers en een uitzonderlijk groot nest was het laatste hondje direct voor mij. Ze waren stuk voor stuk leuk op hun eigen manier, dus dat ik niet kon kiezen vond ik geen enkel probleem. En hoe het kwam kwam het, maar ik ging uiteindelijk eergisteren toch maar mooi met het hondje van mijn voorkeur naar huis. Wat voelde ik me schuldig om Suus bij de moeder en dit warme gezin weg te halen. Het moet toch enorm moeilijk zijn om afscheid te nemen van al die lieve pups waar je zoveel energie, tijd en liefde in hebt gestoken. Ik doe het ze niet na. Respect! Want dát er aandacht aan de hondjes besteed wordt daar kan je zeker van zijn. Wát een sociaal, vrij, lief, ondernemend, stoer, ondeugend, gezellig, eigenwijs, aanhankelijk hondje heb ik in huis!!! Suus slaapt vanaf de eerste nacht zonder huilen in de bench. Aan één stuk door van kwart voor elf tot zes uur. Ze luistert naar haar naam, loopt aan een riempje, is niet bang voor verkeer, begroet iedereen zonder angst, is gezond nieuwsgierig, lekker aanhankelijk en speels, een schat met kinderen en verzot op slippers, kettinkjes, oorlellen en veters... :-) Als ze al eens ergens van schrikt, herpakt ze zich snel en dan wint de nieuwsgierigheid het van de angst en probeert ze het gewoon opnieuw. Zo vond ze bijvoorbeeld de rit naar huis heel spannend en stressvol en was ze echt wel een beetje bang. Maar ondanks dat, kon ik haar vandaag al alleen in de auto meenemen. Na een paar keer corrigeren begreep ze dat ze niet bij me op schoot kon en ging ze lekker liggen slapen op de passagiersstoel. En ook al was het geluid van een winkelwagentje eerst even heel eng, twee minuten later liet ze zich in datzelfde winkelwagentje prinsheerlijk rondrijden. Een tip: trek wat meer tijd uit voor je boodschappen, want een bekijks dat we hadden... :-) Ik realiseer me heel goed dat de basis die Claudia, Vincent en niet te vergeten Kick, aan de puppy's geven, zéér uitzonderlijk is. In mijn ogen een onbetaalbaar iets! Een betere start kan een hondje en dus ook het baasje zich niet wensen. Dat nemen ze de rest van hun leven mee. Daar ben ik van overtuigd! Dus... ontzettend bedankt voor alle goede zorgen, jullie luisterend oor, de liters koffie, de gastvrijheid, het duidelijke puppy-handboek, het zéér overvloedige puppy-pakket (ik heb nog geen speeltje hoeven kopen) en natuurlijk het allerbelangrijkste: bedankt voor 'mijn' Suus! Ik kan haar nu al niet meer wegdenken uit mijn leven en beloof jullie dat ik heel, heel goed voor haar zal zorgen! x


Datum 15 juni 2017

Naam Sonja Heeren

Plaats St. Willebrord

Naam hond Toby

Telefoonnummer 

E-mailadres info@boefje.net

Bericht

Hallo allemaal, wat een fantastisch gezin om een puppy te mogen gaan halen. Alles was super voorbereid en perfect geregeld. Onze Toby is al heel goed opgevoed door jullie. Daarbij voor ons een groot rijkdom voor ons gezin. Heel hartelijk bedankt voor alles. Groetjes van Sonja.

                                                                              


Datum 17 februari 2017

Naam Familie Kruisbergen

Plaats Beuningen

Naam hond Kylo

Telefoonnummer 

E-mailadres kruisbergen@kpnplanet.nl 

Bericht

Wij zijn de trotse eigenaren van Kylo. Wij zijn bij Puggle&co terecht gekomen,doordat we op zoek waren naar een speciaal cadeau en uiteraard een maatje voor onze zoon. Vanaf dag één hadden we ook een klik met Claudia,Vincent en Kick en uiteraard hun lieve Puggle bende... Kylo is een een echte knuffelhond,maar ook zeker super ondeugend en lekker eigenwijs! Zijn karakter sluit ook aardig aan op onze zoon(het hadden broertjes kunnen zijn). Maatjes voor het leven.

  


Datum 13 februari 2017

Naam Familie Verhoef

Plaats Leidschendam

Naam hond Bobbie

Telefoonnummer 

E-mailadres brendverhoef@hotmail.com 

Bericht

Sinds 2 weken is Bobbie onderdeel van ons gezin. Een half jaar geleden zijn wij bij Puggle&co op de wachtlijst geplaatst voor het nestje van, naar later bleek ;-), 2 december. We hadden het niet beter kunnen treffen. Bobbie is de eerste 8 weken opgegroeid in een liefdevol huis. Vanaf het eerste moment is het contact super geweest. Veel informatie over het wel en wee van de pups. Ze is goed gesocialiseerd. Bobbie is een blij, spontaan, ondeugend meisje. En ook nog eens super knap. Maar dat vindt elke nieuwe baas natuurlijk. Dank aan Vincent&Claudia van Puggle&Co. Wij zien uit naar de samenkomst met de broertjes en zusjes.


Datum 13 februari 2017

Naam Stevie & Twan

Plaats Vianen

Naam hond Yellow

Telefoonnummer 06 27304466 

E-mailadres Stevie_verhaag@Hotmail.com 

Bericht

Wij zijn de trotse eigenaren van Yellow! Via Kees en Kris (de eigenaren van vader puggle Moos) zijn wij in contact gekomen met puggle&co. En wat zijn wij blij dat onze Yellow via deze weg op ons pad gekomen is! Een hele fijne tijd heeft zij gehad bij jullie! Beter hadden we het niet kunnen wensen. We kijken uit naar de Puppy meeting waar wij en de pups elkaar weer zullen zien! Leuk dat we zo goed met elkaar in contact kunnen blijven, ook via de groepsapp met de andere trotse eigenaren van Yellow der broertjes en zusjes. Ik waardeer jullie zorg en betrokkenheid bij de pups enorm! Super bedankt voor jullie goede zorgen! Wij gaan nu van onze lieve Yellow genieten. Ze doet heel heel goed bij ons in huis met de katten en de paarden, Is lekker actief, nergens bang voor, heel ondernemend en vooral heel lief! Heel veel liefs, Stevie, Twan en Yellow

 


Datum 1 februari 2017

Naam Steffi Jansen & Henri Verhees 

Plaats Dongen

Naam hond Pepper

Telefoonnummer 06 38108474 

E-mailadres henri_verhees@hotmail.com 

Bericht

Bij Puggle & Co terecht gekomen voor de aanschaf van onze eerste hond. Geen moment spijt van gehad, vanaf het eerste contact tot nadat de pup opgehaald is een prettig gevoel gehad bij jullie. De persoonlijke touch die jullie er aan geven, voelde voor ons erg prettig. Ook erg fijn te merken dat de honden in een huiselijke en warme omgeving opgroeien met aandacht voor hun welzijn en gezondheid. Pepper doet het heel erg goed en voelt zich al aardig thuis. We kunnen hem nu al niet meer missen!


Datum 29 januari 2017

Naam Familie Oomkens

Plaats Rotterdam

Naam hond Koda

Telefoonnummer 06 57059765 

E-mailadres Oomkens-adams@kpnplanet.nl 

Bericht

Koda is lekker actief. Een echt voetballertje. De bal samen met zijn olifanten knuffel zijn zijn favoriet. Na het spelen moet hij natuurlijk even wat drinken en daarna lekker slapen. Koda komt uit een gezin die heel goed voor hem gezorgd heeft. Hij mocht zijn eerste acht weken opgroeien in een veilige omgeving en bij liefdevolle mensen. Hij heeft het fantastisch bij jullie gehad. Wij en Koda Zijn jullie dankbaar voor de goede zorgen. Koda zal hier verder met liefde opgroeien en verzorgd worden.

                                                                                                

                                                                                                                 

 

  • Bear

  • Cody

  • Kaya

  • Mattie

  • Mila

  • Mila

  • Roet

  • Timmie

  • Suus

  • Riva